21 dagar, 504 timmar, 30240 minuter eller 1814400 sekunder

Så länge är det som jag varit icke-rökare nu. Tyckte att förra veckan var skit, tänkte mycket på att röka. Stod till och med i dörren på ren rutin efter att jag ätit i onsdags. Det är något som fattas mig som det sägs i Ronja rövardotter. Hoppas att det bara blir bättre nu. Börjar känna mig lite desperat men va f-n det är bara att gilla läget. Jag ska vinna, så enkelt är det bara. Kämpar på så gott det går och när det känns riktigt jävligt snackar jag med min kollega som också har slutat samtidigt som mig. Vi har så smått börjat planera vad vi ska fira att vi slutat med. Förslag är att käka en brakmiddag och supa oss fulla, åka på kryssning. Vi får se vad det blir när det börjar dra ihop sig. Vi anser iallafall att vi definitivt är värda något.
Annars så börjar flåset bli bättre, märker skillnad när jag springer (eller går, eller åker hiss) i trapporna på jobbet. Orkar mer nu och har massor med tid till att sitta vid datorn och terra folk (muahahahaha.....).

Jaha då var det måndag idag....dagen gick så fort att man knappt hann komma till jobbet så var det dags att gå hem. Man bara blinkade till liksom, så snart är det fredag och då ska jag vara ledig. Underbart att arbeta kontorstid då det är arbetstidsförkortning på fredag så man kan flexa en halvdag. Jag kan behöva vara ledig på fredag då jag ska gå ut och festa på torsdag.....Tjohoooo, ska bli kul om man slipper jobba dan därpå, då kan man dricka, men bara lite =) så man inte blir så trött eller får ont i huvudet av allt dansande. Eller så blir det väl bara vatten (yeah right hahaha). Ska iallafall bli kul att gå ut och svänga sina lurviga. Rapport kommer senare, eller inte beroende på sekretessen. Hoppas att det blir kul eftersom det var ett tag sen man var på krogen.

Kommentarer
Postat av: zyraan

Du e skitduktig!!
...hoppas du fick en kul kväll..o skön o pigg fredag...hihi..
Kram!!

2007-11-01 @ 20:35:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0