Jaha då var helgen slut då

Kan inte helgerna var dubbelt så långa och inte ta slut så fort. Denna helg har bara sagt swoosch och så var den slut.
M har varit borta hela helgen så vi har haft mysigt med E. I fredags käkade vi pizza och kollade på film tillsammans. Det var mysigt att bara vara vi tre (fast vi saknade M speciellt E som grät när hon ringde och sa go natt). Hon har nog haft en kanonhelg med syrran och familjen i stugan och så har de varit på cirkus och inte alls längtat efter oss.
Igår var vi bortbjudna till våra vänner som fick barn för tre månader sedan. Vi hade laddat hela veckan och skulle ta det som värsta utflykten med bussresa och allt. Kommer till busshållsplatsen och då går inte bussen. Va f-n. Det är ju inte konstigt att folk tar bilen överallt då. Så det var bara till att knata hem igen och hämta bilnyckeln och fara iväg. Hann i princip ut från parkeringen så toksov E i baksätet så vi tog en liten roadtrip runt Västerås och pratade om lite allt möjligt utan att nyfikna barnöron hörde allt, ganska skönt faktiskt. Kom fram så småningom och blev bjudna på mat (kyckling, potatisgratäng och sallad, olika såser och efterrätt mmmmmmmmm. Varför blir aldrig min mat så god?????), drack vin och snackade skit medan ungarna sprang omkring tokhöga på socker. Ja det var väldigt trevlig och det är alltför sällan som man hinner ses.
Nu sitter man här och halva söndagen har redan gått, är på G och ska hämta bilen och sedan får man väl se vad som sker under em/kvällen. Längtar iallafall efter storskrutten som snart kommer hem......


Kommentarer
Postat av: Mickis

Ja, det där får vi ta och göra om =)

2008-08-24 @ 19:47:24
URL: http://mickis74.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0