Damrally 2009

Gårdagen var dagen för det årliga damrallyt (ja årligt för de som varit med tidigare, första för mig och M).
Här hade det fixats och piffats, diskuterats och resonerat för att det skulle bli så bra som det kunde bli i flera veckor innan, även en utekväll hade avnjutits till förmån för damrallyt..
Natten till damrallyt gjorde oss lite nervösa eftersom regnet öste ner och förra året involverade en vindrutetorkarincident som inte skulle upprepas i år.
Klockan halv åtta ringde klockan men då hade M redan varit inne och berättat att vi skulle gå upp om tio minuter (härliga ungar).
Efter frukost så skulle kläder fixas, makeup läggas, måla naglar och fixa hår. Mycket att tänka på innan man ens var iväg.

Redo för damrally

Nio skulle E komma med lilla L och kompisen P, men när m och jag stod på parkeringen så ringde mobilen och E berättar att det var haveri med.........just det vindrutetorkare, men inget som inte kan fixas med tejp och händiga karlar så incheckning och ner till stan utan besvär. Jag och M tog oss till Fiskartorget där vi möttes upp vid E lilla Austin.

Stylish..........

Insidan                                Folkhavet


E och Jag                Vi tre på G

Mellan tio och elva var det uppställning och därefter gick starten i sakta mak genom centrum och mot Skultuna. Massor med folk efter vägen som vinkade och tittade på alla ekipage. Dagen till ära var alla bilar nyputsade, damerna tillfixade och tillbehören på många tidsenliga.

Stilig.................hihihihihi ser ut som min mormor
Mammas kommentar var den "Herregud du ser ut som min mamma"


Och starten har gått.........vi har nr 28

Efter Skultuna gick rallyt vidare i sakta mak (maxfart 65-75 km/h) mot Sura där det vankades lunch, underhållning och uppstälnning innan det var dags att finglida vidare mot Hallsta. Genom dessa samhällen var det massor med folk som vinkade och var ute och tittade på ekipagen. Silviavinkningar till folkmassorna och leenden som gav träningsvärk i smilgroparna och vinkarmbåge. Tjejerna i baksätet fnittrade och vinkade så det stod härliga till........

Förväntansfulla och laddade.........

Efter Hallsta gick turen vidare till tätorten Kolbäck för målgång vid Westerqvarn............
Allt som allt var det en trevlig biltur som inte gick i rallyfart utan snarare njutfart. Naturen var skön, sällskapet trevligt, bra musik (i mobil på snöre), fina ekipage att titta på, tidsenliga bilar med tillhörande damer........
Vid målgång vid Qvarnen bjöds det på uppställning av alla ekipage, underhållning av GoGetters och prisutdelning (vinsten blev noll men det var inte så viktigt, iår...nästa år då.....)

En del av ekipagen........


Dagen avslutades med en flaska rödvin i goda vänners lag, italiensk buffé och underhållning av GoGetters.
Hemgång vid halv tio efter en innehållsrik och faktisk tröttande dag..........


Tack E och P för en fantastisk dag....
Gör jag gärna om nästa år........



Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaje men, nästa år vinner vi! I en Mustang cab...

2009-08-23 @ 18:36:03
Postat av: Åsa "Barbamamma"

Vad kul ni verkar ha haft!!! Snygg out-fit!! Kram Åsa

2009-08-26 @ 09:49:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0