Snön ligger vit på taken

Just som man trodde att vintern inte skulle bli mer än så här ja då slår den till med snö och mer snö. Ungarna är lyriska och är ute och åker stjärtlapp för fulla muggar i lilla (lilla) backen vid lekparken. själv sitter jag här och kollar ut över en snöfylld baksida med fullt ös vid fågelmaten. Vi har ju haft en del strul med att få till det i år med fågelhus och mat. De gillade inte att vi köpte ett nytt hus (som förresten var helt värdelöst så de små liven hade rätt) men nu har de acklimatiserat sig och accepteraqt det nya "röret" som vi köpte och att vi mutar dem med det bästa som finns för småfåglar (????) Jordnötter. Så det råder full aktivitet på baksidan. Och det är något meditativt med att kika på de små liven som flyger fram och tillbaka och sen sitter och käkar i buskarna.
Själv sitter jag med en kopp java och filosiferar över livets upp- och nedgångar. Tänkså det kan gå ibland och vilka överraskningar som livet kan bjuda på.

Ungarna däremot laddar inför en kväll hos E med Melodifestival och bus med kompisar. Själv hoppas jag på lite rödvin och trevligt umgänge och som alltid där, god mat och lite skvaller.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0