Sol inne eller?????

Ja idag har vi jag och min kollega äntligen hämtat ett solarium som vi ska ha till jobbet och det var lite bökigt att få in i bilen men nu är det där och sorry att dina ungar får åka lite osäkert ikväll men det är ok igen imorgon =). Ja det verkar ju som att vissa belut inte kan tas på jobbet medan andra beslut går hur fort som helst. Och mitt antagande i denna fråga var att om vi inte gör det så kommer det inte att bli av eftersom vår verksamhet inte direkt är högprioriterad i nuläget....och förresten en bra kvinna eller två reder sig själva. Undrar dock om vi kan få ersättning för resan. Hmmmmm tål att tänkas på. Tanke nummer två....Hur f-n ska vi få in den på jobbet imorgon. Undrar om den går som handväska?? Och kommer vi att få upp den?? Eller blir den liggande i porten?? Ja den som lever får se. Var ett litet äventyr iallafall och det är tur det så att det händer nå´t kul ibland. Håller er uppdaterde med vad som sker imorgon. Spänningen är olidlig......
Vi har även tackat av vår gamla chef som sag upp sig och jobbade sista dagen idag. Var med en hel del vankelmod men vet om att hon går vidare till något bra och hon verkar nöjd över detta. Ser ju inte detta som ett avslut utan ett uppehåll.

Vikt och träningsmässigt går det annars som vanligt. Bra med en del smärre missöden och lite fusk  men det går åt rätt håll och det är ju det som är det viktigaste eller?????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0