Man är ju inte tjugo längre.......tyvärr

........eller man kanske ska säga att det är tur.
Denna helg har bestått av fest fredag och lördag och det är bara att inse att man inte fixar två dar i sträck utan att man blir sliten.
Fredagen bjöd på personalfest på Rocklands vilket tydligen var en rockclub med höga trösklar med hög snubbelfaktor (berodde inte på intag av alkohol eller kanske lite hihihihihi).
Liveband med rock´nroll, diverse gästartister från jobbet vilket reulterade i att vid nästa personalfest så måste det ordnas ett liveband Salberga style.......finns massor med reurser tydligen.
Mitt förslag är i oktober i samband med allahelgona vilket betyder utklädning.......kan inte bli annat än succé.
Vi tjejer från sjukan gick till Måns ols innan och åt mat vilket sköljdes ner med lite vin. Därefter var det en promenad på 4,5 km i högklackat och en bra kvinna (=jag) reder sig själv så självklart fanns det nödproviant i väskan. Promenader på över 5 minuter kräver extra dryck speciellt en fredag kväll i glada vänners lag. Det kändes som att det var mycket långt att gå men med fin natur, fina hus och djupa gruvgångar vid Sala Silvergruva (vilket satte igång våra fantasier) så var promenaden trevlig och mycket underhållande trots skavsår och solsting.
Festen fortsatte med musik, dans och sång. De som inte var närvarande gick miste om en kanontrevlig fest med en och annan liten skandal (vilket hör till när det är fest), roligt umgänge (=oss) och rock´nroll. Sent var det iallafall när man kom hem och lördag morgon kändes i kropp och knopp............

Solen sken denna underbara helg och lördagens födelsedagsfest kändes tröttsam redan på förmiddagen men ibland är det bara att bita i det sura äpplet och på´t igen bara. Så lördag kväll tillbringades med en nybliven 33-åring.......(välkommen in i gänget), trevligt umgänge, god mat, vin och sprit så hur kan det misslyckas. Självklart blev det mycket skratt (kan inte bli annat ibland), diverse språk och förvirring ibland. Mycket snack och lite verkstad. Mest intag av dryck och en massa skvaller. Vi hade iallafall mycket roligt och det är skönt att se att folk kan slappna av och bli lite onyktra ibland.
E fick en ny cykel (eller bytte mot ett par av M jeans) så hans lördag blev underbar och det enda han brydde sig om var att den följde med hem på kvällen. Så nu är det cykling för hela slanten mest hela tiden och han tycker att det är så kul.

Söndag var det Mors Dag så det var lugnt med mat hos mamma och cykeltur dit. Fick jättefina rosor av mina ungar så jag är nöjd..........

Kommentarer
Postat av: Emma

33? Vem fyllde 33? Kan jag aldrig tänka mig.

2009-06-03 @ 17:51:01
URL: http://enligtemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0