Sommaren har kommit och jag har semester...muhahahaha

Det verkar som att man prickat in semestern rätt än så länge.
Solen skiner, poolen är invigd och man smärtar lite i ansiktet.
Precis som det ska vara alltså. Hoppas att det håller i sig och att solen fortsätter att skina.

Midsommar i Måla var precis som vanligt.
Någon/några som inte pallade trycket och blev för tankade vilket resulteradei illamående och kräkningar dagen efter. Som vanligt var undertecknad städad och nykter och betedde sig som folk (iallafall denna gång). Midsommarstången kom upp under kvällen. Regnet vräkte ner under perioder. Det kom även en del hagel(såg ut som snö), presenningen läckte och vi var dyblöta innan allt var på plats. Snapsen var iallfall kall och mat och övriga drycker fanns i överflöd.
Midsommardagen var ett fiasko. Ingen ville dricka något och alla var lite avslagna. solen sken iallafall och jag hade det gott i soffan med en bok medans ungarna lekte eller vilade. Och det var skönt att få lite tid att kunna göra det.

Efter en soft söndag så for vi vidare hemåt och sedan uppackning, fikabesök och bums ner i renbäddade sängar efter att vi hade duschat. Det är bland det bästa som finns i hela världen. Nydushad i renbäddad säng.
Få saker påminner en så mycket om hur det var att vara liten och hur underbart det var att lägga sig för att sova när det luktade rent och nytvättat. Härligt.

Första dagen på semestern tillbringades nere på stan med frisörbesök och shopping. M hade bestämt sig för att klippa sig.Sedan vidare till föräldrarna som varit i Tyskland över midsommar. Fick godis till barnen och oss. Öl och vin....tackar, tackar.
Sedan vidare för att köpa ny kamera då vår klåfingige son pajade våran kamera eftersom han ansåg att man kunde trycka in linsen manuellt istället för att stänga av den på knappen.

Och så här mysigt hade vi det på kvällen när vi kollade på film tillsammans.



Prosit


Kommentarer
Postat av: morsan

ser ut att ha det gott o mysigt

2009-06-23 @ 18:01:32
Postat av: Åsa "Barbamamma"

Vilken härlig bild på dig och barnen!! Ha en underbar semester. Hoppas att det blir många fina dagar! Varm kram från Åsa

2009-06-24 @ 09:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0