Kan det vara så att våren är på väg????

Har ju plockat fram vårjackan och skorna så kan det vara så att våren äntligen är på väg och att man kan börja leva lite friare igen. Jag längtar efter våren och sommaren nu. Är less på vinter och grått. Vill ha sol och värme så att man kan vistas mer utomhus och ha det bra i solen. Längtar efter att få plocka fram poolen och kunna slöa i den. Längtar till semester. Vill vara ledig (lite intensivt på jobbet nu).
Annars så damp det ned ett säkert vårtecken idag.....Skattebeskedet och jag blev glad som bara den. Vill ha pengarna nu bara. Så det är väl bara att deklarera via nätet snabbt som bara den så kanske man får dem till semestern och det skulle inte vara helt fel.
Andra vårtecken är att grannen har tagit av sig sin mössa som alltid har annars och att det börjar titta upp lite gröna strån i rabatten. Fåglarna kvittrar på morgonen och det är ljust när man åker till och från jobbet oberoende av tid. Underbart. Och så har E premiäråkt sin bil till jobbet idag (sommardäck) och den glänste och var så fin därute på parkeringen. Den kommer vi att färdas bra i framöver.

Ja jobbet ja....
Äntligen när vi trodde att allt bara kunde bli bättre så tar allt en vändning som vanligt (och varför blir man förvånad???). En sjuksköterska har sagt upp sig så nu är det omfördelning av hus (igen), diskussioner och stress för att hinna med allt. Man hade lagom börjat landa i att ha koll på det mesta och så går det till fullkomligt kaos igen.
Annonsen är iallafall ute och om allt går klockrent kanske det örjar någon snart........
Här kommer mitt önskemål.........

Vi söker dig Manlig sjuksköterska i 35-årsåldern. Du talar flera språk, gärna arabiska och franska flytande.
Ett fördelaktigt utseende är ett plus och vi önskar ingen med ingen hårig rumpa.
Vi ser gärna att du har ditt specialområde inom ortopedi/kirurgi och att du behärskar manliga stöddiga intagna med bravur.
Att ha social kompetens och tycka om att arbeta i en grupp med ganska tuffa och fräcka tjejer som säger vad de tycker är inte så lätt men om du tycker att detta låter spännande så sök....man kan ju inte få annat än ett nej.

Ps. Kriminella göra sig inte besvär då alla skickas till Pliktverket och granskas i alla sömmar

Ja vi får se hur det blir med detta. Jag är glad om det blir en person som passar bra bara men låt denne komma snart.........



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0