Semester 2011 fortsättningen....

Efter Åland så fortsätter min semestern i ytterligare 3 veckor så nu har vi firat Moa som fyllde 11 veckan efter Åland och varit på en spontantripp till Gröna Lund med brorsan och hans familj vilket var intensivt men kul framförallt för ungarna. Eftersom sambon jobbade på M´s födelsedag så fixade vi det mesta innan tillsammans.
Hon hade bestämt att det skulle bli smörgåstårta och jordgubbs.och vitchokladmoussetårta så det gjorde vi tillsammans.Förberedelserna började dagen innan födelsedagen med ingridiensshopping och påbörjning av födelsedagstårtorna.
Oftast så smakar det bättre om de får stå och dra sig innan.


Tre lager smörgåstårta redo att stå och gotta till sig över natten
  1. Baconröra med sweet chili och cremefraiche
  2. Riven ost med finhackad paprika och gräddfil
  3. Skinkost och majonäs

Väntar på födelsedagsgästerna....
Observera paprikan i form av 10


Efter födelsdagsfika i sedvanlig ordning så vart det poolparty vilket gjorde barnen nöjda. Gästerna kom och gick mellan 14-22 men sen var det lugnt. Moa var nöjd med sina presenter  och båda ungarna somnade ovaggade.

GRÖNA LUND 2011


Efter cirka enj timme i bussen var vi äntligen framme. Så här "glada" och förväntansfulla var barnen innan vi gick in. Hade tvingat i dem var sim macka innan så att vi inte behövde börja med att äta.
Efter att vi fixat entrébiljetter (tack mamma), åkband så var det dags. Barnen började med Vilda musen och sedan bar det av i ett rafflande tempo. Periodvis under dagen så separerade vi oss och lät de mindre åka tillsammans och Moa fick åka det som grabbarna inte kunde åka.


Elias åker barnradiobilarna. Mycket uppskattat.


Moa på väg upp i Extreme och den gick fort (iallafall enligt mormor)


Moa åker slänggunga och sedan blev det Bläckfisken för alla


Moa hade bestämt att vi skulle gå Spökhuset vilket vi gjorde men det var skitläskigt. Moa gick mellan mej och brorsans tjej och halvvägs så handlade det bara om att vi skulle komma ut så fort som möjligt. Detta var nog första och sista gången Moa för oss iallafall. Mörkt som bara det och rätt som det var dök bara saker upp från tomma intet. Vi har nog missat det mesta därinne men det struntade vi i.


Utanför Spökhuset


Tuff-tuff tåget för garbbarna och Alva. Vilket de tyckte var jättekul.


Lyftet                      Tekopparna            Cirkuskarusellen


Hela gänget på väg upp till Lustiga Huset


Efter en heldag på Grönan var det dags att dylla på sockerdepåerna innan hemfärd med sockervadd och så här blev det efteråt.....


Orkade iallafall hålla sig vakna tills vi kom hem mest pga sockret men också pga allt de upplevt


Insane
som Moa åkte till min (och alla andras förskräckelse) två gånger
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0