Helg igen............

Veckorna i mitt liv består enbart av måndagar och fredagar.....dagarna däremellan bara rinner förbi och helgerna ska vi inte prata om. Om man tycker veckan går snabbt så säger helgerna bara swisch och så är den slut så det gäller att man utnyttjar dem ordentligt.......

Den här helgen ska vi börja renovera tvättstugan och det är en hel del som ska införskaffas och en hel del som ska göras men det måste eftersom tvättstugan är gammal och vi ska hämta vår nya tvättmaskin och tumlare i helgen????? Om allt går som det ska. Det ska rivas tapet, spacklas, upp med väv och måla tak och väggar......detta är förhoppningsvis klart i helgen =), tror jag ja men jag är ju obotlig optimist hahahaha. Är helt säker på att det inte blir klart i helgen så man får väl boka tvättstugan på Viksäng eller Skälby för att tvätta lite innan det blir klart.
Undrar om man kan lämna in tvätten och hämta den när den är klart ihopvikt och klar????? Värt att kolla upp.

Samtidigt som vi renoverar ska vi också fira sambons mamma som fyller och gå på restaurang vilket kan vara värt eftersom man kanske inte orkar laga mat efter allt slit.
Hade även en intension att vi skulle hinna träffa lite vänner men det är bara att lägga ner eftersom de också måste renovera så nu kan vi kanske ses första advent....................2009 eller nå´t.

Bara att hålla tummarna att vi kan komma en lite bit på väg i renoveringen så att det blir klart nå´n gång, helst före jul........


Kommentarer
Postat av: Mickis

Håller med dig i det där om måndagar o fredagar....fattar inte vart tiden tar vägen????
Hoppas det går bra med er planerade renovering.
Hälsa la familia. Kram W´s

2007-11-24 @ 20:08:20
Postat av: zyraan

...tvättstugan på viksäng finns alltid!!...hmmm...men hopvikt o klar..nja...Hoppas det går framåt med tvättisen!! Kram!

2007-11-25 @ 11:30:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0