Ska det va så här?????

Jaha då var det dags igen då. Nån däruppe tycker tydligen inte att vi ska ha två bilar och varför kan man inte få ha saker ifred.
Igår morse kom sambon in på morgonen och berättade att de har eldat upp vårat sophus och att min bil som självklart!!!!! stod på platsen närmast sophuset hade smältit. Alltså hela bakdelen på bilen hade smält då det har nog varit ganska så varmt. Tydligen så har någon tyckt att vårt sophus skulle se bra ut brinnande och tuttat eld på hela skiten vid elvatiden kvällen innan. Brandkåren hade tydligen varit här och skulle hört av sig till oss men det glömdes nog bort.
Så just nu har vi lånat en bil från pappa (tack gode gud för anhöriga) så att vi kan ta oss till och från jobbet iallafall men det är så j-la typiskt och jag hoppas att de fixar den snabbt nu och att de fixar den för jag orkar inte börja spana på bilar igen........

 
 

  

Så nu börjar man ju bli ganska less på detta, vet inte hur många bilar jag/vi haft sedan vi flyttade hit. De pajar på löpande band och drabbas av diverse andra problem.
Imorse när jag gick ut för att åka till jobbet ja vad hade hänt då, jo nog f-n hade de eldat upp det nya sophuset vid samma tid som kvällen innan. Så ikväll är det span på hög nivå, funderar på att leja nån som ligger och lurar i buskarna. Grannarna kommer iallafall att ha stenkoll. Har tydligen varit en hel del smågrejer dessa två kvällarna utöver detta. Så nu rustar sig kvarteret och vi hoppas nästan att de kommer tillbaka samma tid för då ni ska de få se på f-n.

 
Vårat nya sophus........ observera stället för det gamla.


Kommentarer
Postat av: Mickis

Näää...inte nu igen!!!!! Det är väl helt sanslöst vilken otur ni haft med era bilar. Vad tråkigt!!!! =(

2008-10-29 @ 14:00:19
Postat av: Sari

Det är väl själva f****n att ni inte ska få ha nåt ifred...hoppas att de kommer åt dessa sabotörer..kram

2008-10-29 @ 18:33:09
URL: http://frufiona.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0