Planeringsdagar i SätraBrunn

Har precis kommit hem från SätraBrunn där vi tillbringat två härliga dagar med massor av jobb (fast det kan man ju bortse ifrån), god mat (återkommer till detta), massor av skratt (som vanligt) och enormt trevligt sällskap. Skandaler????? Nej inte mer än att det dracks en del vin hahaha.
Är iallafall helt tom i huvudet eftersom vi har haft ett massivt material som vi har gått igenom tillsammans allihop och vi har varit överens på de allra flesta punkterna och om vi inte har varit överens så har vi resonerat oss fram till en lösning som funkat för alla parter mer eller mindre bra. Vi är inte färdiga men det är ett arbete som aldrig kommer att bli klart då det ständigt kommer att behövas uppdateras och det är ju ett levande dokument. Så har vi även fastställt ansvars/funktionsområden och det kommer att bli spännande att se hur det kommer att fungera i realiteten men det ser bra ut på papper.
Maten på SätraBrunn var god...nu vet jag att inte alla i vårt sällskap höll med men lunch med massivt salladsbord, hembakt bröd och karré och potatis med sås mmmmmm. Middagen bestod av bönsoppa med bröd och mjukost till förrätt, glaserade lammracks marinerade i portvin oh potatis som huvudrätt samt vitchokladmousse med chili. Jag njöt iallafall av maten och tyckte att den var enormt god......lagom mycket och underbart. Till lunch idag har vi ätit en mastig potatiskaka med köttfärsbiff och tsatsiki....gott men enormt mättande. Till detta har vi druckit vatten.......
Inte enbart men vinet (netalat av oss själva) dracks enbart på kvällen som sedan avslutades med skratt och skoj i vårat bostadshus som så lägligt hette lasarettet.... Nästan allt vin som vi hade med oss gick åt och snacks, ost och kex. Det är iallafall härligt att umgås med dessa underbara tjejer som gör att livet känns lite mer roligt helt enkelt. En del klassiska uttryck har myntats och kommer att ältas en bra tid framåt. Ja så mycket som jag har skrattat dessa två dagar var det länge sedan jag gjorde.
Idag har det iallafall känts lite jobbigt men jag vet att det fanns de som hade det värre.........men så är det ju ibland hahaha.... Är glad att det inte var jag....men man vet aldrig maybe next time.

Nä nu ska det bli helg och jag laddar inför Kulturnatta....kl 21.00 sjunger vi med Jasper i Centrumkyrkan där det blir gospel hela kvällen.......ska bli så kul.....Välkomna dit!!!!!

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter som ni haft det bra! Klart ni kan komma på söndag om ni orkar :-).

2008-09-19 @ 22:13:40
URL: http://enligtemma.blogg.se/
Postat av: Eva

Jasså...var det där ni höll hus och vin har ni druckit!!! :- D

2008-09-26 @ 18:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0