Premiär x flera

Ibland är livet helt enkelt suveränt skönt.
Solen skiner, fåglarna kvittrar, det är varmt och skönt ute. Årets första familjecykeltur har avlöpt utan större besvär och alla kom hem oskadda. Cyklade till mor o far för en fika och sedan hem igen. M och sambon har varit på bio och jag o E har haft bio-mys hemma (för bio är tråkigt för man måste sitta still enlig E). Däremellan fram till nu har de varit ute och cyklat spelat fotboll och bara varit. Äntligen så kan man vara ute hela dagen.
Vi har för övrigt haft grillpremiär med fläskfilé och potatis och det smakade riktigt bra. Att man dessutom kunde sitta ute i solen och äta för första gången var inte heller helt fel.
Kvällen går i naturens och vildhetens tecken med Wild Kids för att därefter följas av Robinson och sedan en bra rulle kanske. Lördagsgodis är inhandlat och väntar på att öppnas. Sambon ligger i badet och ungarna sitter som tända ljus vid teven och M läser för E. Så just nu är livet helt enkelt ganska bra. Passar på att njuta av stunden för det kan vända på en femöring ju.
Nästa vecka är det påsklov för de som är lediga (inte jag i familjen alltså) och då ska det städas på baksidan och köras skräp. Kan kanske va skönt att jobba.........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0