Vilken dag............

Var igår i Stockholm på "Sjung gospel- a tribute to Martin Luther King".
Det var helt underbart som alltid och man blir oerhört inspirerad. Igår var det Cynthia Nunn, Per-Erik Hallin och även Carola gästspelade på ena konserten. Bra låtar och dirigenter som peppade en och fick en att ta fram det lilla extra.
Bussen gick 06.50 och det kändes riktigt motigt att gå upp. Var inte på humör och dessutom hade jag inte en gnutta kaffe hemma. Skit också...inte direkt bästa sättet att starta dagen. Efter en kortare bussresa så var vi framme och sedan var det gospel för hela slanten hela dagen till första konserten kl. 18.00. Hade en paus före och lunch på 2 timmar annars var det fullt ös.
Lunchen intogs på en liten trattoria och trots att jag hade kunnat välja pizza eller något annat fett så valde jag pasta med pinjenötter, ruccola, färska grönsaker och parmaskinka och där fick jag äntligen min efterlängtade kopp kaffe. Bra gjort Lisa "klappar mig stolt på axeln".
Unnade mig en Snickers men de kalorierna gjorde jag av med antigen i trapporna i konserthuset eller på scenen under konserten. En och en halv timme av fullt ös med sång, dans och kanonbra artister. Var iallafall helt slut och svettig efteråt och jag har träningsvärk idag så det gick nog hett till igår.
Idag är jag iallfall peppad att sjunga mer och det som är så fantastiskt med sådana här dagar är att trots man inte är sugen så rycks man med och det blir kanon och man efteråt känner sig helt upplyft, peppad och inspirerad. Så på hemresan var man lite halvmanisk som vanlligt efter sån urladdning.
För er som vill veta hur det går i Viktkampen.......så gick det bara bra vecka 1, -2,3 kg och det är jag otroligt nöjd med. Imorgon är det dags för en invägning till men jag har redan unnat mig en bukett tulpaner för att peppa mig lite till. Det är jag värd.......................

Kommentarer
Postat av: Zyraan

Heja!!! Duktig!

2009-01-25 @ 18:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0