Dag ett på jobbet igen

Jaha då har man avverkat den första arbetsdagen efter fyra underbara veckor semester.

Har i princip varit borta hälften av denna tiden och det har varit skönt.
Först en vecka på Öland följt av två övernattningar i Mariannelund och Astrid Lindgrens värld. Hem och tvätta och sedan färd till stugan för umgänge med syster med familj. Alltid lika skönt att komma dit (nakenchock eller inte).
Vädret har för det mesta varit soligt eller visat sig från en relativt ok sida. Om  man bortser från en viss utflykt till Ölands djurpark som regnade/haglade bort till stor del så har det varit bra. Har hunnit få lite färg om nosen och badat både en och två gånger i havet, Mälaren och Hjälmaren.


Överlevde iallafall idag även om det kändes/såg mörkt ut ett tag på eftermiddagen då det gick ett larm och det blev utryckning samtidigt som en annan person blev okontaktbar. Tur att vi är fler som jobbar (själv försökte jag att gömma mig men lyckades inte speciellt bra).
Utöver detta så har det delat läkemedel i travar, svurits en del över vad som hänt under semestern, resignerat och skrattat en del.
En helt vanlig måndag på jobbet alltså.......


Har börjat kolla på när man kan vara ledig igen.....vill ha mer.....
Är orättvist att familjen fortfarande är ledig. Tycker att det borde vara förbjudet i lag att andra i familjen är lediga och har sovmorgon när en annan måste gå upp.

Märkligt att det känns som att man inte har haft semester över huvudtaget. Gick fort att komma in i jobbet igen.
Imorgon är det en spännande dag på jobbet då vi ska vara med i något som provas för första gången i Sverige.
Kan inte skriva mer men det är tur att det sker avbrott från det normala (?) ibland så att man kan göra lite rolig forskning då och då.

För övrigt börjar det dra ihop sig för födelsedagar för barnen.
M på söndag och E i mitten av augusti. M har redan fått sin födelsedagspresent av oss och ska även få följa med sin kusin H till Orust under en vecka och åker då på söndag. Hur ska vi klara oss utan henne en hel vecka? Kommer att längta som bara den. Som tur är vet jag ju att hon kommer att ha det bra, men ändå........

Tips på vad en blivande femårig grabb kan tänkas vilja ha mottages tacksamt.......har idétorka........


Kommentarer
Postat av: Emma

Klart killen ska ha en elgitarr!

2009-07-20 @ 21:43:29
URL: http://enligtemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0