Sol och bad i massor

Ja man ser ut som man förtjänar efter en heldag på Östra holmen. Ser ut som om man fortfarande har bikinin på sig trots att den är av. Tyckte inte att jag satt med den sidan i solen utan var mer orolig för ryggen. Tja så kan det gå hihihihi. det blir iallafall till att ta det lugnt i morgon. Bara vara hemma och städa lite och tvätta för att sedan ha sambons familj på mat.
Ungarna är helnöjda med att få ha åkt båt, badat, ätit glass och bara lekt av sig. Toppa detta med ett besök på Pizza Hut, film och fredagsmysgodis så är man väldigt populär.
Just nu ligger de skavfötters i E säng och håller på att somna. Lite då och då hör man hur de pratar med varandra och det är lite mysigt att lyssna på deras konversation.
Verkar som att ungarna var i stort behov av semester då de nu verkar må enormt bra eller så beror det på att mamman just nu mår bra och njuter av semestern. Hur som helst så har vi två glada ungar som njuter av ledighet och mysiga utflykter. Och däremellan så kryper de upp i knät och vill kramas lite och det har inte synts på ett tag med den lilla iallafall så jag njuter.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0