Energiboost i Stockholm

I lördags var det äntligen dags för årets gospeldag i Stockholm tillsammans med VVC och en del Jasperiter. Tåget gick strax före sju på morgonen och det var samling 06.40. Reseledare för dagen var Sari som höll koll på biljetter och sällskapet, eller hur var det nu. På tåget värmdes rösten upp då det i princip bara var vi och andra körmedlemmar som skulle till Stockholm. Stämmor repades in i det sista och skönsång uppstod (eller hur bra det kan låta så tidigt på morgonen).
Dagen startade med finslipning på de sånger som vi öat in före och sedan var det full rulle fram till lunch 11.15 (lite tidigt men det passade bra eftersom jag missade att käka frukost då det var så mycket annat).
Efter lunch var det finslipning i de olika grupper som vi valt med fokus på röst, rötter, rytm och rörelse. Det var kul som alltid att få jobba lite extra med rytm och övningar som kan ge det lilla extra........som om man skulle behöva det ;).......
Vid sex var det dags för konsert i konserthuset i Stockholm och den höll på i 2.5 timmar med diverse gästartiser från Sverige och USA samt Tensta gospel som var grymma (nästa road-trip).
Dans, sång, glädje och massor med energi gick åt men man får mycket tillbaka också.

Summa summarum:
Nästan 17 timmar med gospel och resande.
Tröttsamt men också enormt givande. Energiboost i januari som man inte tackar nej till.
Längtar redan till nästa år...............

Kommentarer
Postat av: Sari

Ja du Lisa...det var en helt fantastisk dag med mycket skratt och härliga människor...=)

2010-02-07 @ 16:10:08
URL: http://frufiona.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0