Nu är glada julen slut, slut, slut........

Jaha då har man städat ut julen (i princip iallafall har julgranen kvar men enbart för att vi inte hann). Och det blev som vanligt mörkt i hela huset och lite tråkigt. Det är som alltid lite tråkigt och sorgligt att städa undan den men det måste ju göras.
Blev lite irriterad/inspirerad så jag passade på att städa ur bastun och nu kan man igen se golvet men saker måste göras av med. Funderar på att skriva en lista och sen sälja av det på Blocket eller Tradera. Ska bara få tummen ur......
Har idag varit på den traditionsenliga julgransplundringen med barnen och syskon med familjer samt mamma. Har ju varit på denna julgransplundring sedan jag bodde hemma och vi flyttade till Skälby. Detta år så drog vi vinstlotten tydligen.
Började med E som vann ett pussel med Mama Mu som vi redan lagt på kvällen sen vann M en bok om rymden och när vuxenlotterna drogs så visade det sig att jag vann första  pris...en hink fylld med ostar, vin, kex och annat smått och gott. Så på det stora hela var det en höjdare. kusinerna vann allihopa så det var skönt att ingen behövde bli ledsen pga detta.


Annars har det varit en lugn och skön helg. Har knappt varit utanför dörren utan det har fixats och donats hemma en del.
Skickade för all del ut ungarna i lördags för skridskoåkning och de hann vara ute i fem minuter innan grannen kom och ringde på och berättade att E blödde och var jätteledsen så sambon fick gå dit och mycket riktigt så blödde han från näsan. Hade tydligen tappat balansen vid målet och dunkat näsan i ribban och som det verkar så är det en fraktur men man gör inget så länge han inte mår illa, kräks eller den är rejält sned.
Brorsan tycker han liknar Armand Kranjn- boxaren. Är iallafall rejält svullen och blåslagen men det hade ju kunnat vara värre. Så nu vägrar han åka skridskor innan han får en hjälm med galler så nu vet ni vad vi ska inhandla.

E eller Armand??????


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0