Vilken intensiv vecka....

Äntligen fredag. Och denna gång har jag verkligen sett fram emot den.
Denna vecka har jag varit på jobbet måndag och fredag. Och då blir det rätt intensivt när man är där. I tisdags var i Örebro och föreläste som jag kommer att göra under våren lite då och då. Visserligen i mitt favoritämne Beroendelära men det är jobbigt ändå, speciellt när det finns folk i salen som kan en del och ställer lite klurigare frågor.
I onsdags for jag iväg till Stockholm för att gå på Psykiska hälsa-mässa. Visserligen är det otroligt kul, inspirerande och lärorikt att åka på mässor men det är också jobbigt att sitta still (och vara borta). Det var bra föreläsningar på det stora hela och man fick en och annan tankeställare......och en och annan påminnelse om sånt som man egentligen vet. När det var pauser så knatade vi runt och spanade på alla utställare och tog tacksamt emot olika gåvor (mutor) av olika slag. Pennor, mugg, väskor och massor av godis (inte så bra när man bantar men lite får man väl unna sig iallafall) och sedan är det kul att bara flaner runt och spana lite.
Sedan bodde vi på kanonhotell mitt emot tågstationen och gick ut och käkade god mat på kvällen. Jag höll mig till den slanka linjen så gott det gick med kycklingfilé i hamburgerbröd med pommes, coleslaw och grönsallad. Till det 1,5 glas rödvin och så ytterligare ett innan vi gick från mässan. Ja man sov iallafall gott i en perfekt säng och på morgonen var det hotellfrukost med allt vad det innebär........Kom hem vid 18-tiden på kvällen och då var man rätt mör.
Idag har jag skyndat hem från jobbet och hjälpt M att fixa till sig för hårdrocksmaskerad. Så det var Iron Maiden t-shirt, tights, nitbälte, smink, våfflat hår och kaxig attityd som gällde idag. Ja hon såg cool ut när hon gick iallafall så man får väl se hur hon haft det lite senare.

Förresten är jag på extra bra humör idag för jag fick veta att jag har vunnit två biljetter till något evangemang i en tävling som jag var med i på mässan och jag som aldrig vinner något. Återkommer om vad det exakt var när jag vet.........

Vilken dag............

Var igår i Stockholm på "Sjung gospel- a tribute to Martin Luther King".
Det var helt underbart som alltid och man blir oerhört inspirerad. Igår var det Cynthia Nunn, Per-Erik Hallin och även Carola gästspelade på ena konserten. Bra låtar och dirigenter som peppade en och fick en att ta fram det lilla extra.
Bussen gick 06.50 och det kändes riktigt motigt att gå upp. Var inte på humör och dessutom hade jag inte en gnutta kaffe hemma. Skit också...inte direkt bästa sättet att starta dagen. Efter en kortare bussresa så var vi framme och sedan var det gospel för hela slanten hela dagen till första konserten kl. 18.00. Hade en paus före och lunch på 2 timmar annars var det fullt ös.
Lunchen intogs på en liten trattoria och trots att jag hade kunnat välja pizza eller något annat fett så valde jag pasta med pinjenötter, ruccola, färska grönsaker och parmaskinka och där fick jag äntligen min efterlängtade kopp kaffe. Bra gjort Lisa "klappar mig stolt på axeln".
Unnade mig en Snickers men de kalorierna gjorde jag av med antigen i trapporna i konserthuset eller på scenen under konserten. En och en halv timme av fullt ös med sång, dans och kanonbra artister. Var iallafall helt slut och svettig efteråt och jag har träningsvärk idag så det gick nog hett till igår.
Idag är jag iallfall peppad att sjunga mer och det som är så fantastiskt med sådana här dagar är att trots man inte är sugen så rycks man med och det blir kanon och man efteråt känner sig helt upplyft, peppad och inspirerad. Så på hemresan var man lite halvmanisk som vanlligt efter sån urladdning.
För er som vill veta hur det går i Viktkampen.......så gick det bara bra vecka 1, -2,3 kg och det är jag otroligt nöjd med. Imorgon är det dags för en invägning till men jag har redan unnat mig en bukett tulpaner för att peppa mig lite till. Det är jag värd.......................

Jorå det går ganska bra

Uppdatering på hur livet är just nu........

Matfrågan fungerar förhållandevis bra...har sug efter godis men stävjer det med nötter, morötter, gurka och lite dip. Hoppas att det lönar sig när det är dags att kliva på vågen nästa gång... Märker ingen skillnad ännu men det har ju bara gått en vecka. Snart är det dags att ge sig på att börja träna mer regelbundet....hihihi låter som jag tränar till och från men det är ju i ärlighetens namn mest ifrån.

Kören är igång igen efter juluppehållet och det är skönt att komma ut och tralla lite efter att ha varit utan några veckor. Planer har lagts för vårterminen och det vankas någon konsert som det verkar just nu och en hel del nya låtar mer up-tempo och det ska bli så kul med lite nytt material, Idag har det varit kördag på em och vi har lyssnat på massa gospel så inspirationen och motivationen är på topp......lovar gott inför våren. Vi har även kommit överens om en del etaljer inför klädval och dylikt....så det blir nog bra i slutändan =)

Snart så kommer E äntligen till jobbet.....hon är ordentligt efterlängtad och jag är tacksam att få någon att samåka med igen......och du psykiatri är kul ju..........
Annars är jobbet jobbet....ny chef så det händer saker nu. Mota tt det inte hände någonting till att det sker inom loppet av några timmar så visst det svänger fört på jobbet just nu. Förhoppningsvis så blir det bra iallafall.....

Snart kommer barnbidrag och lön.....äntligen efter en lååååååång månad. Kanske man kan köpa sig något utöver det nödvändigaste,,,,

Idag har vi äntligen inhandlat sista delen på bokhyllan så det ser riktigt bra ut. Nu är det bara tapetsering, måla tak,måla fönster, byta lister med mera, med mera. Blir trött bara jag tänker på det men vi närmar oss sakta men säkert renoveringen......förhoppningsvis är vu klara med detta före sommaren =)


Och de nominerade är.........

I dessa tider när det är glamour och galor för hela slanten har lilla jag blivit nominerad...ja inte till något direkt pris ellere en oscar men ändå en nominering är en nominering.

Jag har blivit nominerad av........

Emma

och hennes blogg läser jag jämt....



Reglerna för den som vill ge vidare en award till andra:

- De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

- Länka till den bloggen du fick den ifrån.

- Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.

- Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Och de som jag nominerar är............trumvirvel tatatatatatatata

Sari
Mickis

Och tack för att jag får ta del i ert liv.............
lite grann iallafall.........


Nytt år- nytt liv

Då var det dags att ta tag i livet igen då....
Jo det är dags att infria det som jag lovar mig själv varje år...
Viktnedgång och att börja motionera mer.
Helgen som var har ägnats åt att se till att fettdepåer är fyllda till max och att alkoholegot har fått sitt ett tag framåt iallafall.
Jag är redo, laddad och taggad till tänderna......hmmmmm......den som fick sätta tänderna i nå´t....nej fokus....beach 2009 och då ska jag gå i en bikini. Kanske inte snyggast på stranden men vill inte se ut som en strandad val (iår igen synd om övriga på stranden).
Tycker att det är på tiden att ta tag i detta. Kan inte längre skylla på att E föddes för tidigt, två graviditeter, dåligt mående, diagnos, sluta rökat eller tusen andra ursäkter eller försvar.
Hihihihi ni som följt mig vet ju att detta löfte kommer lite då och då men nu j-lar ska det bli av........

Uppdatering kommer att ske på bloggen hur det än går men eftersom det är officiellt nu så är det "beyond the point of no return"..........so here goes....(har varit mycket engelska en tid på jobbet nu, sätter sina spår)

Projekt 2- semesterplanering.
Verkar som att det bara blir vår familj i år och är sugen på att köra fiskeresa till Åland (igen). Så sambon och jag sitter och spanar i kataloger, drömmer oss bort och undrar när det ska bli av......
Har även planer på lite annat i sommar men vad det blir vet vi inte än....tiden får utvisa detta.......

30-årsfest eller öppet hus

Ja man känner att man lever idag.......huvudet är trött, segt och kroppen har ont=träningsvärk????

Jo brorsan fyller trettio år idag men igår var det öppet hus=inte fest så vid halv fem var det dags att bege sig till lokalen som ligger på vårt område och äta, dricka och umgås. det serverades mat i stora lass. Kyckling, rostbiff och potatissallad och till detta öl, vin och sedan en massa sprit. Det var dans, strippshow och en massa skratt, glam, disco och dans. det innehöll allt som en lyckad fest ska innehålla. Var hemma vid halv tre och fick en nattgäst som jag satt uppe och bubblade med till halv fem. Sambon däckade på soffan (har vi hört/sett den förut??) och han pallrade väl sig in till sängen vid halv sju.
Summa sumarum:
- inga större skandaler men det finns en del bildbevis på nakenchocken hihihihi som personen helst nog vill förtränga men det kommer snart en fyrtioårsfest (går fortare än man tror) och då ska det visas både film och bilder........
- inga som blev osams mer än bara lite grann mot slutet men det skyller vi på alkoholen.......
- inga som blev för fulla och bangade utan alla var i mer eller mindre transportabelt skick......
- alla kom hem oskadda vad jag vet.......
- inga barn utsattes för att se sina föräldrar i detta skick och det var skönt.......
Ja det var en lyckad fest som känns i kroppen och som sambon säger: "Nu dröjer det till midsommar".............



Brors present från syrrorna med familjer, en husvagn och trisslotter eftersom det är hans dröm om den ultimata semestern: Husvagn men vi minns inte våra barndomssemestrar lika =). Syrran och jag har andra minnen men.........
han fick även ett litet bidrag till en ny tv då hans brann för ett tag sen. Annars blev det mest whiskey, whiskey och mer whiskey...men han var nöjd.......



Han fick även en bild på sig själv som cheerleader och i sitt esse som syrran och jag poserade med.......
Eftersom vår bror tycker att vi är sååååå töntiga ibland så hade vi dagen till ära lika kläder liksom våra män så att vi hade lite twins-tema.....summa töntfaktorn steg med flera procent hihihihihi men vi hade kul



Lite senare på kvällen och bror har provat sina nya kallingar........lite snygg o go är han allt


RSS 2.0