Julstämning

Som vanligt så kommer julen i år också trots att man inte har allt klart. Men det är väl så. Vi har förberett oss hela helgen med städning och julskinksgratinerande och provsmakning.
Årets julkonsert med Jasper är avklarad, julklappar har inhandlats och planeringen är klar. Nu är det bara att fixa det sista innan julafton kommer.
Så idag ska barnen och jag fixa de sista julklapparna och småhandla det sista till maten sen ska vi fixa desserten till julafton.
Har insett att man kan lägga bort en del måsten och att  julafton kommer ändå. Märkligt eller hur.

På jobbfronten sker en del ofrivillga negativa saker som man inte kan påverka (som vanligt) men det är inget att diskutera här då detta ska vara ett glatt inlägg om julen.

Här kommer en bild på vår julgran som barnen pyntat så fint igår......Och visst är det något speciellt med ungar och jul....tindrande ögon finns faktiskt.......

Längtar efter semester

Åhhhhhh........längtar efter semester nu. Går på semester den 18 december och ska då vara ledig över hela julen och som det känns nu så är det för långt fram tills dess.
Jobbar och sliter och har fått veta att det finns en och annan sopprot som inte vet hur de ska sköta sitt jobb vilket resulterat i negativa konsekvenser för mig vilket gör mig förbannad och ledsen men tyvärr går det inte att påverka åt något håll så det är bara att bita ihop och acceptera läget. Suger när man har gjort rätt men nån annan påverkar så det skiter sig ändå.
Jag och E har annars haft repetitionsutbildning för alla hus och ytterligare två grupper så totalt 8 stycken vilket är skönt att det är gjort men man har stungtals känt sig som Piff och Puff.
Förhoppningsvis så kommer vi att inleda vaccinationer av alla som vill på jobbet under denna vecka om vi får några doser vill säga men jag håller hoppet uppe vilket jag gjort under tre veckor. Om allt går som planerat så kommer det att bli av under en vecka.

Uppdatering av köksrenoveringen är att tapeten är på plats och lister finns iallafall i köket även om de inte är uppsatta men det är en dag imorgon också.....

Och så här blev det.........Ja det verkar som att det blir klart till jul iallafall........
RSS 2.0