"Min andra mamma Sofia"

Min son har tydligen en annan familj än vår vid sidan om.
Den består av mamma Sofia, storasyster Matilda, storebror Jonny och fyra mindre systrar som i nuläget inte är namngivna. Pappa varierar i familjen men ibland säger han att det är hans riktiga=sambon.
Denna familj gör allt som vi gör men alltid lite bättre eller roligare eller med en annan tvist.
Imorse så berättade sonen om när vita människor invaderade deras hus från taken och sköt Sofia efter att vi hade diskuterat kannibaler vid frukostbordet.
När vi åkte till Åland på påsklovet så pekade han ut exakt var Sofia bodde på vägen och berättade hur det såg ut hemma hos dem. En annan dag så berättade han att hon bodde i radhusen på andra sidan vägen och att han och pappa var där då och då och hälsade på (hmmmmm....ska man vara orolig, funderar på att kompa hem tidigare någon dag).
Tiden som sonen ska ha bott hos denna familj varierar alltifrån när han var bebis till förra veckan så fantasin är stor och denna mamma är alltid snällare än mig......konstigt.
Han har till och med pratat om denna familj och mamma Sofia på dagis så fröknarna frågade vem hon var. Hon ska tydligen ha mörk hår iallafall och vara snälll så man får väl vara glad för det.

Påsken gled förbi även detta år med sedvanlig påskäggsjakt alá Tipspromenad och lasagne. Därutöver var det middag hos mor och far med syskon och deras familjer ena dagen och hos sambons mamma andra dagen. Annandag påsk åkte vi på kryssning med barnen ett dygn för en minisemester och det var vad vi behövde. Det bjöds på karaoke och dans tillsammans med lite drinkar och tax-free så vi var nöjda allihop.
Resten av veckan har varit lugn. Bio med barnen, softat och kollat på film och framförallt haft sovmorgon allihop som varit lediga vill säga. Tio dagars ledighet som tog slut alltför fort *snyft*................


RSS 2.0