Google

E har provar att googla. vad kan man säga, klockrent.....


Jul 2011

Då var denna jul över och det vart inte som planerat. Ändrade planer i sista sekund som innebar städning och mer fix hemma eftersom vi var tvungna att vara här. Men tomten kom, det fanns mat i överflöd, julklappar var inhandlade och det regnade.
Juldagen tillbringades hos mor och far med promenad både dit och hem. Var så där detta år men det ger sig kanske, eller inte.
Julstämningen har inte velat infinna sig trots idoga försök med pynt, glögg och julmusik, men något var det i år som gjorde att den inte ville komma vilket speglade sig på min stämning hela helgen.
Nu är den iallafall över och jag är ledig med barnen.


Fortsatt vård av barn

Visade sig att sonen har övre luftvägsinfektion, grön snuva och öroninflammation. Så nu är det pencillin i 10 dagar.
Passade även på att visa dotterns tå och det var ett inflammerat nageltrång. Även hon fick pencillin i 10 dagar. Så för dem blir det alkoholfri glögg numer (ja det hade de fått i allafall).
Ja det blev inget mer jobb denna vecka men ska dit på fredag till handledningen och berätta vad jag tycker......


Barbie

Nu har hon varit hos oss i nästan två veckor och det verkar funka bra.
Söt är hon iallafall.


VABBAR

E är förkyld med feber, hosta och snuva så jag har vård av barn vilket tydligen inte uppskattas av vissa kollegor. Men jag har faktiskt skaffat barn för att ta hand om dem även när de är sjuka.....eller speciellt då. Blir så jäkla trött.....
Laddar om för en mysig dag med son och hund och skiter i jobbet.


Blir så tröööööött

Min son är inne i nån period då han inte lyssnar eller gör som vi säger. Och jag håller på att bli galen. Vad är det för fel???? Verkar som att han vill att vi ska bli arga på honom och lyssna finns överhuvudtaget.
Ibland undrar jag om han förstår svenska eller om han pratar ett annat språk.
Gaaaaahhhhh......snart åker han i säng.


Julmarknad på Skansen.

Har tillbringat dagen på Skansen. Roadtrip i Vårdförbundets regi tillsammans med Emma, Lava och hör och häpna Elias.
Har varit trevligt. Sett sälar, lodjur, järvar och ugglor. Har även knatat runt på deras julmarknad. Handlat lite bröd och annat smått och gott.
Nu mot Västerås för att kolla på Moa då hon ska simma och få pris.


24-timmarskryssning

Sitter på bussen och väntar på att chauffören ska rasta klart så vi kan åka mot Västerås.
Har varit på kryssning med Freddes jobb och wohoo säger jag bara. Sovit i lyxhytt med dubbelsäng,, jaccuzi, frukost på rummet och mat och sprit i massor. Har iallafall haft jäkligt skoj och lärt känna sambons jobbarkompisar bättre och fått veta en del mer eller mindre behagliga saker.


Julmarknad i Sigtuna

Snön lyser fortfarande med sin frånvaro. Blåst och plusgrader men var kallt ändå. Efter en heldag med att ha kollat i olika stånd och gått och gått och gått hittade vi en sockenstuga med fikabuffe, brasa och folkmusik.
Fast jag vill ha SNÖ......känner ingen som helst julstämning och det är bara några veckor kvar nu och inte ens en gnutta snö.
Hade trevligt iallafall.


Barbie

Vi har en ny familjemedlem på prov hemma hos oss. Har fått "låna" en chihuhua som är tre år och om allt funkar= jag inte blir allergisk så kommer hon att bo hos oss på foder tills vidare.


Första advent

Första advent och regnet det bara öser ner. Stormvarning är utfärdad och folk rekommenderas att hålla sig inne.
Julstämningen lyser med sin frånvaro trots julmusik, ljus och pynt.
Får se om det kommer någon snö snart. Längtar......


RSS 2.0