OBS!!!! Känsliga läsare varnas

Fick en så bra fräckis på min mail som jag bara måste dela med mig av so here goes.........

Är du känslig sluta läsa nu.....jag varnar dig.....

Sista varningen ......men jag antar att du är lite nyfiken och förväntansfull kanske.......


Har du hört om de 2 prästerna som skulle duscha efter en hård arbetsdag?

Nakna och blöta inne i duschen upptäcker dom att ingen tvål finns...!
Fader John kommer ihåg att han faktiskt har?2 st?tvålar inne på sitt kontor, alltså beger han sig dit, det är inte långt till kontoret så han bestämmer sig för att bara kila dit snabbt han kan, alltså kilar han dit så som Gud skapat honom.
Dvs naken.
Väl inne på kontoret finner han tvålarna, grabbar tag i dom och beger sig tillbaka till duschen.
På vägen tillbaka ser han i korridoren att 3 nunnor kommer gående, panikslagen ser han sig omkring för att gömma sig och sin nakenhet...
Med ett grymtande upptäcker han att det finns ingenstans att ta vägen, varför han ställer sig mot väggen, blickstilla för att efterlikna en staty.?

Nunnorna kommer fram till platsen där prästen står, stannar och ser på honom med förundrade ögon.
-Jösses vilken staty! Den är så verklighetstrogen. Säger den första nunnan.
-Ja verkligen! Säger den andra nunnan glatt och grabbar tag i prästens snopp.
Helt förskräckt trycker prästen ihop handen där han håller tvålen i och med ett plopp så flyger en tvål iväg och landar på golvet.?

-Titta säger nunnan med snoppen i handen, det är en tvålmaskin!
-Jag vill också ha en tvål, säger då den första nunnan, och grabbar bryskt tag i prästens snopp, varvid prästen nu helt förskräckt trycker ihop handen ännu en gång och plopp så flyger den andra tvålen ifrån handen på honom.
- Va kul! Säger den tredje nunnan och grabbar tag i snoppen.....Ingen?
tvål kommer... Det var väl märkligt säger hon och drar i snoppen?
1gång, 2 gånger, 3 gånger...Ingen tvål kommer..
Till slut tar hon ett ordentligt tag i den med bägge händerna och ropar glatt:
Titta systrar! Det fanns flytande tvål också!
 
*ASG*

visst är den bra om du nu läste den....gjorde iallafall min dag idag......

Jaha då var det söndag igen då.....

Veckorna går ju jättesnabbt men helgerna är förbi på ett litet kick. Man hinner knappt blinka så var det söndag kväll och dags att gå till jobbet igen. Och man funderar på vad man har gjort den här helgen egentligen???????
Ibland tror jag att livet går långsammar ju yngre man är. När man var liten och gick i skolan var ett sommarlov oändligt och det kändes som att ett år var flera och nu så hinner man knappt blinka så har man hunnit ha både semester och firat jul. Vet inte riktigt vad det beror på men det kan kanske ha att göra med att man är mindre viktig ju äldre man blir. Kan vara ett spratt av gubben däruppe för att få oss snabbare dit ju äldre vi blir. Hmmmmm......tål att tänkas på ett par varv till, så nu vet jag vad min hjärna ska användas till nästa vecka.

Har idag tillbringat två timmar i telefon med E, jag saknar att jobba med henne enormt. Hon har sunda värderingar och det är så skönt och konstruktivt att bolla ideér och tankar med henne. F-n vill att det ska va som det var i våras när hon va hos oss varje dag, men jag håller tummarna och så får vi se vad framtiden har i sitt sköte (fniss, fniss alltid kul med fula ord i sitt rätta sammanhang). Jag vet iallafall hur jag skulle vilja ha det om jag fick önska (tror jag är Lisa 3 år just nu.....uppryckning och mogna, man får inte alltid som man vill).

Appropå fula ord. M upptäckte för ett halvår sedan ungefär att det finns fula ord i vissa vanliga ord som t.ex Stefan och det var jättekul att säga detta med betoning på fan men hon svor ju inte för det var ju i ordet. Ja de är smarta ibland småknoddarna. Hon har även i helgen skvallrat för mamma tillika mormor att snart i vår familj = 2 timmar. det är nämligen den tiden de får vänta på helgerna innan vi kliver upp och ger dem frukost (har försökt få henne att fixa frukost åt sig och brorsan men hon skyller ppå att hon är för liten = BS) samt informerat densamme per telefon att om hon hade varit ute och lekt så hade hon ju inte kunnat svara i telefon när hon ringde. Hmmm bådar gott inför tonåren med den attityden nu. Ja det ska bli spännande, vet bara att jag inte längtar efter det just nu.

Puh.... tonåren va kul men jobbiga. Allt var så intensivt, svart eller vitt och omtumlande. Man tyckte man kunde allt om livet och lite till och egentligen kunde man ingenting. Tvärtom är det nu iallafall. Ju äldre man blir desto mindre vet man.......eller???????? Ja just nu vet jag inte vad jag vet eller inte vet eller vet jag det?????Jag vet inte eller vet jag eller inte eller.......???? Nä nu ska jag gå och kolla på tv och veta eller inte veta lite till eller hur var det nu??????

Ha det gott............

Hmmmm.......jag har fått kritik

Har idag fått veta att jag skriver lite för sällan på min blogg. Tycker ju inte alltid att mitt liv är så intressant men tydligen finns det ett intresse i vad jag har för mig på dagarna och jag ska väl försöka skriva lite oftare men jag är ju en ganska så trist person som bara låtsas att jag lever ett glamouröst liv (är egentligen glamour-löst snarare). Kompenserar detta genom glittriga ögonskuggor, roliga örhängen, andra smycken och piffiga kläder i den mån det går (har ju pajamas på jobbet hela dagarna så man måste balansera upp det lite).
Denna vecka har farit iväg i ett huj och planerna man hade blev det så klart inge av med (är som vanligt).
I måndags var vi på road-trip till Fillinge med Jasper (de som känner mig vet att vi är ett gäng som åker på road-trip lite då och då). Nu var det dags att våga vara modig och köra utan gps (har ju varit där en gång tidigare och jag körde då så jag borde hitta). Var faktiskt inga problem och vi körde lite ensamma och övade sedan med vår gamla körledares nya kör.....och vilken kör hon har hittat. Det kommer att bli kanon......
I tisdags var jag och lillskrutt på Tupperwareparty hos svägerskan medan sambon var på karate med storskrutt. Så då var det också full rulle direkt efter jobbet. Är annars lite roligt att ha med sig E dit eftersom han går efter kanten och ropar bitch....han har inte fattat att tränaren säger itch (betyder typ börja/start) utan han tror han säger bitch så detta fnittrar vi åt när vi kollar på träningen sambon och jag. Tyvärr tröttnar han efter en stund och då önskar man att man fick gå.....
I onsdag var det till att brassa hem eftre jobbet, hade svärmor och syskonbarn på besök så det vart till att slänga ihop lite köttfärssås och pasta och sedan iväg på kör........var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna men det gick och det är skönt när man väl kommer iväg men tungt innan man tar sig dit.
Torsdag var det stängt i skolan och på dagis och vi var hemma allihop. Hade sovmorgon. Åt frukost i lugn och ro. Ungarna kollade lite på tv och jag satt vid datorn en stund. Åkte hem till syrran som va sjuk och fikade så ungarna fick leka lite och sedan storhandling och matlagning. Lugn kväll hemma för en gångs skull och kolla på tv (sjukhuset).
Idag har det varit full rulle på jobbet med fika, avtackning och lite patientbesök däremellan. Så det var skönt när det var dags att gå hem idag för efter denna vecka så är jag helt slut i huvudet......ska försöka vila upp mig lite i helgen med sovmorgon.......
Imorgon ska sambon till Stockholm på vhiskey och ölmässa och sova på hotell. Ungarna och jag ska gå på restaurang och det ska bli kul att göra detta tillsammans. På söndag är det dags att gå på simskola igen och kolla in bomben och flytdjuret........de har ju längtat hela sommaren på att få börja och fortsätta i simskolan.

Ja så här ser mitt liv ut där jag är just nu....tycker inte att det händer så mycket men när man skriver ner det så händer det en del som man inte reflekterar över, man bara gör det.........ja så är det väl just nu.

Har också kommit på att jag är en etiker av stora mått och det kan ibland krocka med det "riktiga livet".
Hmmmmm måste hitta en lösning som jag kan leva med utan att göra för stort avkall på mig själv och det jag tror på och står för....men det ska nog gå......

Planeringsdagar i SätraBrunn

Har precis kommit hem från SätraBrunn där vi tillbringat två härliga dagar med massor av jobb (fast det kan man ju bortse ifrån), god mat (återkommer till detta), massor av skratt (som vanligt) och enormt trevligt sällskap. Skandaler????? Nej inte mer än att det dracks en del vin hahaha.
Är iallafall helt tom i huvudet eftersom vi har haft ett massivt material som vi har gått igenom tillsammans allihop och vi har varit överens på de allra flesta punkterna och om vi inte har varit överens så har vi resonerat oss fram till en lösning som funkat för alla parter mer eller mindre bra. Vi är inte färdiga men det är ett arbete som aldrig kommer att bli klart då det ständigt kommer att behövas uppdateras och det är ju ett levande dokument. Så har vi även fastställt ansvars/funktionsområden och det kommer att bli spännande att se hur det kommer att fungera i realiteten men det ser bra ut på papper.
Maten på SätraBrunn var god...nu vet jag att inte alla i vårt sällskap höll med men lunch med massivt salladsbord, hembakt bröd och karré och potatis med sås mmmmmm. Middagen bestod av bönsoppa med bröd och mjukost till förrätt, glaserade lammracks marinerade i portvin oh potatis som huvudrätt samt vitchokladmousse med chili. Jag njöt iallafall av maten och tyckte att den var enormt god......lagom mycket och underbart. Till lunch idag har vi ätit en mastig potatiskaka med köttfärsbiff och tsatsiki....gott men enormt mättande. Till detta har vi druckit vatten.......
Inte enbart men vinet (netalat av oss själva) dracks enbart på kvällen som sedan avslutades med skratt och skoj i vårat bostadshus som så lägligt hette lasarettet.... Nästan allt vin som vi hade med oss gick åt och snacks, ost och kex. Det är iallafall härligt att umgås med dessa underbara tjejer som gör att livet känns lite mer roligt helt enkelt. En del klassiska uttryck har myntats och kommer att ältas en bra tid framåt. Ja så mycket som jag har skrattat dessa två dagar var det länge sedan jag gjorde.
Idag har det iallafall känts lite jobbigt men jag vet att det fanns de som hade det värre.........men så är det ju ibland hahaha.... Är glad att det inte var jag....men man vet aldrig maybe next time.

Nä nu ska det bli helg och jag laddar inför Kulturnatta....kl 21.00 sjunger vi med Jasper i Centrumkyrkan där det blir gospel hela kvällen.......ska bli så kul.....Välkomna dit!!!!!

Wow........

Va i Örebro igår på gospelkonsert och det finns bara en sak att säga....wow.
Kirk Franklin för första gången i Sverige, två superbra förband (gospel och boyband) och sedan över två timmar Kirk. Konserten började kl. 19.30 och Kirk började 21 och körde fram till nästan klockan var tolv. Det var inprovisation på hög nivå, klackarna i taket, dans och handklappar i massor. Ja det går inte att beskriva om man inte var där..........wow bara. Så himla bra.

Bland annat var det detta.........
http://www.youtube.com/watch?v=co3N3LCU-ck
http://www.youtube.com/watch?v=jL6vw5xI0Bg
http://www.youtube.com/watch?v=sbD82fLP7yI

Så det var helt fantastiskt att få vara med om det.............och forhoppningsvis kommer han hit igen......
Psst hittade även detta som väcker lite minnen från en viss konsert på Frälsis.....fast det lät inte så här........
så nu längtar iallafall jag till kulturnatta så man får sjunga lite mer....
http://www.youtube.com/watch?v=J7O2I9mXEQE

Sociala aktiviteter i massor

Har nu hämtat mig efter en hel helg med sociala aktiviteter. Är helt slut efter att umgåtts med folk hela tiden så nu vill jag gå i ide. Känner mig helt slut.....och så toppas det av en febersjuk kille som också är helt utslagen. Är just nu speedad på alvedon men det kommer att lägga sig.

Här kommer en liten redovisning av helgens aktiviteter............
Fredag:
Flexade hem tidigare efter möte med chefen (gäller att passa på eftersom vårat avtal har tagits bort from oktober utan att vi visste att det berörde oss). Skyndade mig hem så pass att jag åkte hem med min larmtelefon i väskan, upptäckte detta när jag nästan var hemma så vad göra????? Ringa till VB som gav mig numret till en nattpersonal och sedan åka dit för att lämna min telefon. Precis vad man behöver......not.
Väl hemma dricka kaffe och piffa till mig lite innan det var dags att åka till syrran för den första vinjuntan. Ja och som vanligt så skulle ambitionsnivån vara låg. Värdinnan skulle bjuda på lättare tilltugg och alla skulle ta med sig varsin flaska vin. Men syrran ska ju alltid vara värst så det var gryta med sallad, bröd och färsk frukt, ost och kex (jättegott). Så nästa gång när det är min tur så vad ska man göra då?? Och stackars den som är sist. Vad bjuder man på då?????? Rysk belugakaviar, gåslever och choklad med bladguld???? Nä det blir inget speciellt hos mig, lättare tilltugg bara. Jag vet vad jag ska göra men det är hemligt..........hahahaha.
Kvällen var trevlig iallafall. Innehöll allt som det bör innehålla. God mat, trevligt sällskap och massor med vin..........skratten avlöste varandra och alla blev mer eller mindre onyktra.
Lördag:
Upp vid nio för att käka frukost och sedan bege sig till huvudstaden för att gå på Grönan. Lagom vi kom fram så började regnet att ösa ner. Tack gode gud för backup-planer och GPS så det var bara att åka vidare till Södertälje och Tom Tit. Massor att titta på, trycka och pilla på och ingenting som var ajaj. Skönt också att det inte var extremt mycket folk utan lagom. Var så där lite lagom mosig men det gick utan större problem och framförallt så tyckte ungarna att det var superkul och det blev billigare än vad det hade kostat på Grönan. Inte heller det fy skam.....sånt tycker man om. Hemma vid sjutiden efter att ha handlat lördagsgodis och annat för att kolla på tv och mysa med ungarna. 
Söndag:
Sovmorgon......guuuuuud så skönt. Både vi och ungarna sov till halv tio. Frukost i lugn och ro, vika ihop kartonger som stått i bastun typ ett halvår och sedan åkte sambon till återbruket. Haft en soft söndag med god mat (mmmmmm.....) och var sen hem till morsan och farsan med en äppelpaj som vi åt upp. På en halvtimme så gick E från pigg till helt slut och rätt som det var så satt han och sov i fåtöljen. Har nu feber så sambon vabbar imorgon och jag ska jobba och slita..........

Thank God it´s monday..........jag är helt slut..........

 


RSS 2.0