Dagens utflykt.......Fiske på Ängsö

20100731194 (MMS)

Dagens utflykt.......Fiske på Ängsö


Dagens skörd från Moas land. Rödlök och sm...

20100728172 (MMS)

Dagens skörd från Moas land. Rödlök och små, små morötter än så länge.
Dagen har tillbringats vid Viggbobadet. Det är nostalgi eftersom det var hit man som liten åkte på badutflykt med mamma och pappa. Det är sig likt men jag minns det som mycket större. Mysigt är det iallafall.


Nu är det äntligen semester. Den ska bö...

Nu är det äntligen semester. Den ska börja med en veckas fiske, sol och bad på Åland med hela familjen. 13 personer och 2 hundar. Så det blir full rulle. Nu hoppas jag bara på att vädret håller i sig och än så länge verkar det ljust och framförallt soligt. Så ha det gott i värmen.......Det ska vi ha....


Så varmt att man nästan går åt. Jag ve...

Så varmt att man nästan går åt. Jag vet att man inte ska klaga men 42.2 grader på framsidan är lite väl mycket på morgon. Så dagen tillbringas på badstranden. Så härligt........


Sol, bad, magsjuka och Power Meet

En vecka kvar till semester och det känns så långt bort. Har pusslat ihop livet för barnen med anhöriga så att de ska slippa vara på dagis/fritids i två veckor extra än de fyra veckor som vi ska vara lediga. Så under denna vecka har de sovit hos farmor, syrran och varit hos mormor. Det har varit ett flängande för oss allihop för att få till det men det har gått. Nästa vecka ska tillbringas hos mormor och morfar med kusin H vilket de ser fram emot. Veckan för dem har bestått av sol och bad i massor medan sambon och jag har slitit och svettats på jobbet. Kvällarna har tillbringats med grillning och poolbad.

Idag är jag hemma och vabbar eftersom M mådde illa imorse och på den korta sträckan mellan oss och morsan så kräktes hon i bilen. Smart som hon var så kräktes hon ner brorsans kudde istället för inredningen i bilen så man får vara tacksam (brorsan tyckte att det var mindre kul).
Så idag är det till att ta det lugnt eftersom M fortsatt att kräkas på fm och just nu sitter vi och kollar på film i vardagsrummet med nerdragna persienner. Lite skönt faktiskt att slippa vara ute i värmen. Mamma och pappa har varit här med sockerdricka, cola och lite annat samt en pysseltidning till M så kvällen har blivit räddad.

Ikväll är det dags för Power Meet igen och vi ska sjunga med VVC på Elbakajen för de brudpar och barn som ska döpas. Ska bli spännande eftersom detta är nytt för mig. Hade lovat familjen att de skulle få följa med ner men eftersom det är som det är får väl man ordna nån som kan ta sig ner med E.
Förresten så har VVC vunnit Mälarslaget, vilket innebär att man är medlem i Västmanlands bästa kör 2010........So proud.....


RSS 2.0