Vårkänslor

Har varit cirka 15-20 grader hela helgen och solsken, så nu känns det som att våren kommit. Tussilagona blommar tillsammans med blåsippor och krokus. Har ätit flera gånger ute och grillat. Vill verkligen inte att helgen ska ta slut. Vill vara ledig!!!!
Märks även att det är vår på att man inte ser röken av ungarna. De är ute hela dagarna på gott och ont.
Här kommer lite bilder från helgens trädgårdsfix, promenader och tupplurer.


Omvänd sovmorgon

Vaknade idag fem minuter innan klockan. Klädde på mig och drog. Var tvungen att smyga då ungarna har studiedag. Tyckte det var lite bilar på E18 men reflekterade inte mer över det. Kom till macken och skulle handla. Döm av min förvåning när det var stängt...... Kollade en extra gång på klockan och ja.....den var bara 05.45.
Så idag stämplade jag in 06.01 och hann jobba i en timme innan byggarna kom.
Men nu flexat hem för lite vila då kropp och knopp är trött av allt hamrande och borrande. Är dammig och smutsig så man skulle kunna tro att det är jag som river.
Sätter in en bild på hunden som tydligen snodde min plats när jag åkte....


Jobbvecka över "TG"

Haft ett par intensiva jobbveckor sedan sportlovet. Lärt upp ny kollega, hämtat hem och planerat för hemtagning av Metadonpatienter från Uppsala. Så det är intensivt minst sagt.
Utöver det så renoveras mottagningen så det surras, borras och hamrar hela dagarna. Och all verksamhet ska flyta på som vanligt.
Somnar vid tio på soffan trots goda försök att hålla sig vaken.
Men förhoppningsvis så blir de klara till sommaren och då har allt lugnat ner sig...men vi har mycket kul i vår arbetsgrupp på det stora hela.
Hemma har vi haft grillpremiär och ätit ute fullt påklädda så klart men himla mysigt.
Elias har tagit hål i örat efter en massa tjat.


Sportlovsvecka

Har varit ledig hela veckan och det är så skönt. Har varit och badat, på bio och även hunnit med en tur till Lek&buslandet i Örebro.
Solen har skinit och jag har njutit av en välbehövd ledighet.
Nu kommer några foton från veckan.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/328462/images/2012/pic_192017431.jpg" class="image">


RSS 2.0