Hade fel.........

Ingen sommar på väg trots gårdagen. Nu regn och rusk och visserligen varmt men inte så man kan sitta ute och njuta. Hade laddat för en frukost ute idag men när vi gick och lade oss igår så började det regna. Så vad göra en grå, trist söndag. Jo vad alla gillar att göra = åka och shoppa kläder så jag och dottern drog iväg till Hälla och handlade kläder till avslutningen och en massa annat smått och gott så nu är hon ekiperad iallafall. Själv köpte jag ett nytt nagellack och det var allt.
Annars har vi knappt sett röken av ungarna denna helg och börjar ana vad som komma skall. Sonen har varit ute med sina kompisar och cyklat och Dottern har varit hos diverse kompisar. Just nu har vi två tjejer på besök och det fnissas en hel del därinifrån. Hon verkar vara en social och populär tjej vilket känns skönt eftersom det blir lite enklare då. Har lärt känna en ny tjej i simningen som bor på Bäckby varannan vecka och det verkar som att det funkar bra.


Imorgon är det dags igen för jobb och som det är just nu så är stämningen ganska negativ men optimist som jag är hoppas jag på att det är för att man behöver semester.

Nä tänkte gå ut och rensa lite ogräs men tydligen ska jag hålla mig inne för himlen öppnar sig och regnet kommer igen.......

Lägger in en bild på fotbollstokiga  sonen.....

Sommar?????

Har inte bloggat på ett tag nu. Vet inte riktigt varför men det har bara inte blivit av eller så har jag inte haft nå´t att säga vilket jag och alla som känner mig säkert betvivlar.
Det har hänt lite grann i mitt liv iallafall så för er som är intresserade så kommer ett sammandrag här......
  • Återbesök på St Eriks ögonsjukhus resulterade i att jag har blivit överflyttad till Ögonkliniken i Västerås. Äntligen så nu är det ytterligare ett steg i rätt riktning.
  • Har varit hos familjeläkaren och fått blodtyrycksmedicin då detta inte var bra. Provade en sort först som resulterade i att jag hade konstant huvudvärk samt var trött och bara ville sova hela tiden och utöver detta fick jag hjärtklappning så fort jag ansträngde mig lite.
  • Har en jobbarkompis som är gravid och det är jätteroligt och spännande trots att jag anser att hon ska fortsätta att jobba hela tiden. Mammaledigt är för mesar. Finns bra kartonger på jobbet att lägga bebisar i. Vikarien för henne är en ssk som arbetar som vårdare just nu och har inte arbetat som ssk på 15 år eller nå´t sånt. Sommaren på jobbet kommer att bli spännande då vi enbart kommer att vara tre mot ordinarie fem och då är en helt ny i jobbet.
  • En annan vän till mig har fått ett fosterbarn (äntligen) på 3.5 år och hon är helt underbar. Busig, frågvis och lite trotsig=helt normal alltså.
  • Ungarna hemma är som vanligt. Det går upp och ner. Igår var det disco på skolan så M var där med en klasskompis som hon sedan sov hos. E och jag hade en kväll ensamma bara han och jag eftersom sambon var ute och fiskade och vi mös i soffan med chips och dricka och film.
  • Det drar ihop sig mot skolavslutning och från hösten så har vi inga dagisbarn längre eftersom E ska börja förskoleklass på Asken. M ska börja trean och har börjat tjata om mobiltelefon igen och hemnyckel.
Ja det var en kort sammanfattning av mitt liv just nu och forutom detta så räknar jag ner mot semester och har insett att fredagar är den dag på veckan som jag avskyr mest på grund av jobbet.

Nej nu ska jag ut i solen som känns som sommar. Idag 20-25 grader varmt och syrenerna har precis slagit ut.

RSS 2.0