Ska det va så här?????

Jaha då var det dags igen då. Nån däruppe tycker tydligen inte att vi ska ha två bilar och varför kan man inte få ha saker ifred.
Igår morse kom sambon in på morgonen och berättade att de har eldat upp vårat sophus och att min bil som självklart!!!!! stod på platsen närmast sophuset hade smältit. Alltså hela bakdelen på bilen hade smält då det har nog varit ganska så varmt. Tydligen så har någon tyckt att vårt sophus skulle se bra ut brinnande och tuttat eld på hela skiten vid elvatiden kvällen innan. Brandkåren hade tydligen varit här och skulle hört av sig till oss men det glömdes nog bort.
Så just nu har vi lånat en bil från pappa (tack gode gud för anhöriga) så att vi kan ta oss till och från jobbet iallafall men det är så j-la typiskt och jag hoppas att de fixar den snabbt nu och att de fixar den för jag orkar inte börja spana på bilar igen........

 
 

  

Så nu börjar man ju bli ganska less på detta, vet inte hur många bilar jag/vi haft sedan vi flyttade hit. De pajar på löpande band och drabbas av diverse andra problem.
Imorse när jag gick ut för att åka till jobbet ja vad hade hänt då, jo nog f-n hade de eldat upp det nya sophuset vid samma tid som kvällen innan. Så ikväll är det span på hög nivå, funderar på att leja nån som ligger och lurar i buskarna. Grannarna kommer iallafall att ha stenkoll. Har tydligen varit en hel del smågrejer dessa två kvällarna utöver detta. Så nu rustar sig kvarteret och vi hoppas nästan att de kommer tillbaka samma tid för då ni ska de få se på f-n.

 
Vårat nya sophus........ observera stället för det gamla.


Full rulle....som vanligt

Jaaaa....det är som vanligt, livet går på i 190 och det är massor som man ska komma ihåg. Har precis konstaterat att denna vecka är lika fullsmäckad som vanligt.
Måndag:
Jobb som vanligt. Införande av datajournal. Vilket var spännande. Väntade hela dan på att systemet skulle krascha men inte då (aldrig får man ha nå kul). Skynda hem och städa lite, fixa mat och fika sedan tupperwareparty med diverse hopplock av olika människor. Inte nog med det så har vi ingen kontakt med comhem så vi kan inte kolla på tv.
Tisdag:
Utlånad till annat arbetsställe. Ska bli spännande men lite pirrigt på en gång. Om de inte är snälla så åker jag hem så det så. Skynda hem för sen är det -iiittccchhh, karateträning och matlagning.
Onsdag:
Föreläsa i Örebro (har förberett mig...ja lite iallafall), skynda hem och hämta ungar och H, fixa mat och gå på kör.
Torsdag:
Åter på jobb, massor att göra säkert och kollegan har semester. Ta det lungt på kvällen????? Kolla på tv???? Hoppas jag iallafall.
Fredag:
Jobba, jobba, jobba och möten, sluta 14.30 (håller tummarna). Halvdö i soffan medan ungarna kollar på idol eller nå´t annat som är helt iq-befriat så man slipper tänka.
Helgen:
Äntligen vila eller fortsätta städa ute på tomten????? Svårt val, vi får se vad det blir.

Ja det är härligt att man hinner med att stanna upp och njuta av livet......not.

Ps.
Hellboy bara vilade sig lite inför helgen då det var det dags igen....stort utbrott på två leksaksaffärer, vägran att hålla mig i handen i rulltrappan, två drama-queenutspel. Första på Kappahl....Du älskar inte mig längre mamma efter en lång stunds frispel och gråtande...var nog då skammen började komma, andra vid svartån.....Kasta mig inte i vattnet mamma....
Ja jag vet inte vad min son har för syn på mig men efter denna helg så kommer nog tanterna från soc och vill ha ett litet snack med en.....
- Nääää jag kastar honom bara i vattnet på fredagar och nu var det ju lördag och jo jag gillar honom inge vidare faktiskt om jag ska vara ärlig eller vad ska man säga.......... 

Hell boy- not anymore

Kan det vara så att det har vänt?????? Min lila hell boy har senaste dagarna varit hur go och mysig som helst, visserligen har han varit hemma förkyld men kan det vara möjligt att det har gått över. Idag har han varit på 4-årskontroll och enligt sambon skötte han sig exemplariskt därefter har han och jag varit och storhandlat på Maxi och även där var han som ett litet ljus. Glad, nöjd med en liten svacka men helt otroligt att det kan va så bra som idag. Ja vissa dagar är bättre än andra så just nu ligger han inte ute på blocket eller tradera.

M har varit på karateträning idag och hon tycker att det är jättekul framförallt att en del anhöriga har varit och tittat på henne och det betyder mycket. Tyvärr är tränanren supertrist men han lockar till en hel del glada skratt efteråt och under tiden. Ger inte direkt något intryck fyllt av pondus som man förväntar sig av en karatetränare men han kanske vinner i längden och så länge så förgyller han våra dagar då vi går på karate.

Annars så är denna vecka fylld av körsång, kör och mer sång........
Körrep måndag och onsdag och sedan konsert (vi sjunger med i två arrade låtar och lite innan det börjar) tillsammans med "Kingen" i Tomaskyrkan på torsdag kl. 19 så det ska bli spännande.

Imorgon har jag lånat min systerdotter så att ungarna kan sysselsätta sig själva så att jag kan förbereda mig inför nästa vecka då jag ska föreläsa i Örebro på utbildningen. (hahaha lite smart är man väl)
Annars har jag upptäckt att vänner kan finnas på de mest oväntade platser och det känns skönt att veta att det finns de som tänker på en och hur man har det. Tack!!!!! Jag är tacksam.......

Rödvinspimpling igen......

Nu har vi haft våran andra vinjuntaträff och denna gång blev det ett gediget avhopp på sju st, men vi som var med hade hur trevligt som helst ändå.
Vi startade strax efter sex med caprinuchka (?????) och lite snittar och en massa skitsnack som vanligt sen gick in på vinet och tortillas med kyckling, ost och annat guck som stektes i pannan. Om man får säga det själv, mmmmmmm. Sen blev det mer vin, skratt och massa snack om allt och ingenting. Klockan hann bli efter tolv innan sambon skjutsade hem alla så det var hur trevligt som helst och jag längtar iallafall till nästa gång redan.......

M var även igår på sitt första skoldisco. Det har laddats i flera veckor sedan skylten kom upp och det har varit det stora samtalsämnet bland kompisarna.........och det blev som vanligt när M har sett fram emot något jättemycket och längtat. Illamående och ont i magen, så efter cirka en timme ringde hon och ville bli hämtade så sambon fick åka till skolan och hämtaq en lite tjej som var alldeles blek om nosen. det är då man inser att de inte är så stora hela tiden utan behöver en hel del uppmuntran för att fixa livet. Hon är iallafall inte avskräckt utan nästa gång hon går på disco ska hon inte dricka dricka så snabbt så hon får ont i magen eller blir illamående.

Annars så rullar mítt liv på med ungar, jobb och allt annat runt omkring.
I veckan har jag varit på kurs i Örebro inför att vi ska införa datajournaler. Det ska bli jättespännande och se om hela datasystemet brakar den 27/10 när vi startar i hela Sverige på en gång. Detta kommer att så småningom underlätta mitt jobb hur mycket som helst men innan allt funkar och man har lärt sig så kommer man väl att få magsår, massor av gråa hår och inte så glada tillrop till datorn.....som vanligt i mitt liv alltså hahahaha......

Nästa vecka ska jag på den där j-la magnetröntgen igen....vill inte!!!!!!!!!!!!!!!!! Men jag vet att det bara är att bita ihop och göra det helt enkelt. Om jag skjuter upp det så måste jag ändå göra det senare och då får man fortsätta att fundera på och ha ångest för det ännu längre men please kan nån söva ner mig innan eller ge mig massa droger så att det kanske kan bli en angenäm upplevelse.......hihihihi man kan väl få drömma..............

Lisa 33 och fortfarande rökfri

Jaha då har man fyllt 33 igår och det känns inte så annorlunda mot dan innan. Fick en höjdarpresent i form av massage både rygg och ansikte från M samt att hon läste en saga för mig högt i soffan. Ja ibland är livet härligt. Fick även en del blommor och presentkort så att jag kan köpa mig en ny brevlåda, våran är rutten och ramlar ner lite då och då så det är väl dags. Kanske räcker pengen till nå´t annat också. Fick även en jättekaffemugg som täcker hela dagsransonen av kaffe =) och nya handdukar till toaletten samt ett ölglas i min servis så jag är nöjd.
I söndags så fick jag väl ett ryck av åldersnoja???? Handlade färg så numera är jag blondin igen vilket passar mig bara bra. Orkar inte engagera mig så jag kan alltid skylla på att jag är blondin numera och jag inte förstår bättre. Perfekt täckmantel hahahahahaha. Vet inte om det hör ihop med mina funderingar som jag har just nu. Försöker strukturera en del i mitt liv just nu och hur jag ska kunna göra detta på ett bra och konstruktivt sätt. Inget att bekymra sig för kära ni men lite disträ bara, då jag just nu tänker och funderar en hel del. Det är som vanligt med andra ord i mitt hjärnkontor.

Förresten så är det ett år sedan idag som jag slutade röka och jag tycker att jag har gjort ett kanonjobb "applåder och fanfarer". Har fått veta att det inte var alla som trodde på mig och jag är inte iland än men en god bit på väg.
Året har gått snabbt. Röksuget har kommit och gått men jag har härdat ut trots fester utan att få röka och andra vedermödor som drabbat mig och de mina. Jag har klarat av ett delmål i mitt liv och tar mig sakteliga framåt mot nästa mål......vad nu det kan vara....Jag vet men håller detta för mig själv så länge.....

Jag vet att jag kan och att jag har kapacitet att fixa saker i mitt liv trots att alla inte tror på mig fullt ut.

Ännu en vecka till ända

Söndag igen, vart tar tiden vägen egentligen? Tycker att det var söndag häromdan och nu är det det igen.
Har i helgen blivit uppringd flera gånger från jobbet så det känns inte som att man har varit ledig fullt ut. Var även där en sväng i lördags så jag tror att jag har jobbat ihop till en extra ledig dag i helgen eller ganska mycket kval övertid. Fast det bryr man sig inte så mycket om när man vill vara ledig......
Var ut och åt och på bio i lördags kväll med svägerskan. Vi såg Mamma Mia och den va så bra som alla sagt faktiskt. Skönt att gå och se en film och bara bli underhållen.
För övrigt så har hösten kommit nu, regnet vräker ner och det säkraste tecknet av alla.....jag fyller år snart.
Vet inte om det är åldern eller vad det är men har börjat tänka mer och mer på hur livet är egentligen. Har inga svar och blir egentligen bara mer förvirrad men tankarna bara snurrar där och är svårt att sluta fundera. Ja mer än så delar jag inte med mig.

Är iallafall glad för vissa saker. Har blivit tillfrågad om jag vill hålla föreläsning om mitt specialområde "Beroendelära" vid tre tillfällen under hösten i Örebro så det ska bli spännande och tur att någon tycker att man kan nå´t.

Deppigt värre eller hur men det vänder förhoppningsvis snart...............

RSS 2.0