Wiiiiiiiii

image37

Indianer redo för att gå ut på krigsstigen eller tidig sminkdebut.......

Vad gör man när ungarna är hemma och sjuka,är uttråkad och vill bara göra något kul. Skicka karl till affären för att köpa ett Nintendo Wii så att man kan kicka butt med resten av familjen i diverse sportspel.
Visade sig att M var en jäkel på bowling.......strike x flera.
Själv spelade jag tennis igår så jag har träningsvärk och Sambon boxades......KO x flera så nu har vi umgåtts bara han och jag tillsammans utan att spela dataspel på varsin dator eller kolla på tv. Hade otroligt kul faktiskt och fortsätter det så här så blir det ju lite träning dagligen plus att vi umgås hahaha......
Har mitt syskonbarn här som frotterar sig med e för att få vattkoppor så igår var det full rulle från 8 på morgonen med lekar, spel, vattenfärger och detta före lunch, sen var de ut en sväng i regnet, mellis, nmer spel och lek, kvällsmat och sedan data spel och isäng. Gick bra denna gång, har sovit som stockar hela natten utan att bli ledsna, så nu är det barnkanalen en stund och jag dricker kaffe i lugn och ro innan jag ska spöa dem allihop i Wii. Muhahahahaha....inte så konstigt att barnen är dåliga förlorare.
Vattkoppor, femårskalas och Melodifestivalmys

Äntligen...................som vi har väntat. Vi har i princip gnuggat våra barn mot de som har vattkoppor och hoppats på det bästa men de har inte fått det men nu har E äntligen fått prickar över hela kroppen och vi håller tummarna för att även M blir drabbad. Men om man frågar E så har han inte prickar på kroppen och han förnekar allt vad vattkoppor heter. Han ska till dagis på måndag för han är INTE sjuk. Och han vill definitivt inte visa sina prickar för oss men däremot springer han omkring i klänning för det sitter inte åt. Nu har vi tagit kort och då så ser han iallafall att han är prickig.
M har idag varit på kalas och firat sin kusin som har fyllt fem, så det var full rulle med ett gäng 4-6 åringar med skeppsbrott, glass, saft och lekar så nu är hon mör inför kvällen som ska avnjutas med delfinal nr 3 i Melodifestivalen.
Efter förra lördagen när M var på plats och avnjöt genrepet så har detta med melodifestivalen ökat. Hon lyssnar på låtarna, kan de flesta utantill vid det här laget och så här långt. Tycker ju att det är skönt att hon inte lyssnar på förra årets melodifestival då jag skulle kunna spy på den skivan för man är så himla less.

image36  E med sina koppor


Melodifestivalen 2008

Nu var det dags igen.......efter att ha nästan brytit sönder skivan från Melodifestivalen 2007 så är jag nu nästan glad att det kör igång igen. Och som man hade kunnat ana så gick Amy Diamond vidare men ett oväntat kort var ju Christer Sjögren med sin elvisinspirerade slagdänga. Inte bra men kommer nog tyvärr att sätta sig på hjärnan och spelas i radion tills man spyr på den. På det stora hela var det en helt ok lördagskväll med Melodifestival och mys med lördagsgodis, rödvin och M. E somnade under första bidraget så jag och M kollade på resten i princip ensamma då sambon spelade match.
Annars så har man det ganska bra just nu, fortfarande rökfri (4 Månader), skulle vilja va lite snyggare men va f-n, man tar vad man har eller får eller nå´t. Just nu orkar jag inte ta tag i det, har fullt upp med en massa annat men det kommer så småningom.
Har idag även odlat mer på mitt shoppingberoende, men idag nästan bara handlat åt ungarna. Är kul när man hittar saker billigt.

Jobb, jobb och jobb

Dagarna går alldeles för fort nu. Tycker inte att man hinner någonting. Man åker till jobbet och sen swisch så är det dags att åka hem och sen swisch så är det dags att sova och sen gå upp.
Var det så här det skulle bli????? Tycker att man i så fall blev lite lurad av syo-konsulenten........hade man vetat hade man satsat på att bli sängprovare........eller utvärderat sömnmediciner.........eller varit hemmafru med rik man........eller sett till att bli rik själv så att man enbart kunde göra det man ville.......eller så hade man haft livet precis som det är just nu.
Just nu så är livet bra........har precis ätit en semla eftersom det är semmeltisdag idag (sambon fixat), E har äntligen kommit ur trotsåldern och nu bor det en ljuvlig liten kille här hemma som är kramgo och kelig och M läser och skriver för fulla muggar. Funderar nu på att ta bort annonsen från e-bay =).......

Har precis kollat på sjukhuset som äntligen börjat och jag tycker det är skönt med en sjukhusserie som visar hur det är in real life så att säga.........
Nästa realitysåpa blir..........tralalalalalala välkommen bakom muren eller varför inte fånge söker fru.......
Hahahaha kan se rubrikerna redan =).....undrar om det kan vara nå´t??????
Tror det skulle bli lite strul med säkerheten bara.........

RSS 2.0