Vattkoppor, femårskalas och Melodifestivalmys

Äntligen...................som vi har väntat. Vi har i princip gnuggat våra barn mot de som har vattkoppor och hoppats på det bästa men de har inte fått det men nu har E äntligen fått prickar över hela kroppen och vi håller tummarna för att även M blir drabbad. Men om man frågar E så har han inte prickar på kroppen och han förnekar allt vad vattkoppor heter. Han ska till dagis på måndag för han är INTE sjuk. Och han vill definitivt inte visa sina prickar för oss men däremot springer han omkring i klänning för det sitter inte åt. Nu har vi tagit kort och då så ser han iallafall att han är prickig.
M har idag varit på kalas och firat sin kusin som har fyllt fem, så det var full rulle med ett gäng 4-6 åringar med skeppsbrott, glass, saft och lekar så nu är hon mör inför kvällen som ska avnjutas med delfinal nr 3 i Melodifestivalen.
Efter förra lördagen när M var på plats och avnjöt genrepet så har detta med melodifestivalen ökat. Hon lyssnar på låtarna, kan de flesta utantill vid det här laget och så här långt. Tycker ju att det är skönt att hon inte lyssnar på förra årets melodifestival då jag skulle kunna spy på den skivan för man är så himla less.

image36  E med sina koppor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0