Midsommarfirande i Måla över. Blev en bra ...

20100625107 (MMS)

Midsommarfirande i Måla över. Blev en bra helg utan skandaler. Inget regnställ kom fram och solen sken. Fotboll varje dag, på tv o på baksidan. Utan skador iallafall.....


Regn, regn och åter regn

Nu har det regnat i princip hela dagen och det är så trist. Vad kan man göra???? Har ingen lust att städa.Vill bara ligga i soffan, dra täcet över huvudet, käka godis och läsa en bra bok som jag just nu inte har.
Fem veckor kvar till semester och det känns så långt. Vet också att det kommer att bli en jobbig höst då flera av kollegorna kommer att försvinna och det kommer att ta energi som bara den. Funderar på att ta en extra veckas ledig efter att kommit åter från semester, när de som ska vara där kommit tillbaka om de kommer tillbaka.

Igår var det bröllop och solen sken iallafall i Stockholm på Kronprinsessan och Danile. Och visst var det ett vackert bröllop som berörde och de såg så lyckliga ut både i kyrkan och på festen. Kunde iallafall inte låta bli att kolla och hade teven på hela kvällen för att spana in det mesta.

Imorgon åter till jobbet....wohooooooo

Så var det dags för poolen

20100613071 (MMS)

Så var det dags för poolen


Fotbolls-VM Nu är det i full gång. Fotbo...

Fotbolls-VM Nu är det i full gång. Fotboll för hela slanten på tv eftersom vi bara en ikopplad. Så sambon och jag kollar tillsammans på detta och fast man inte är intresserad så tittar man och blir mot förmodan engagerad...... Märkligt.


M's sommarlovspresent

20100610059 (MMS)

M's sommarlovspresent


Idag testar jag nåt nytt......mobilblogga....

Idag testar jag nåt nytt......mobilblogga. Så tanten börjar bli mer o mer teknisk o detta ska väl underlätta bloggandet.


Underbara helg

Denna helg har gått fort men ändå långsamt....kanske på grund av att det har hänt så mycket i helgen. M har varit på två kalas, jag har fikat och dinerat med mamma och pappa, sambon har varit på fest och sovit borta och utöver detta har vi hunnit äta nere på stan, strosat runt och tittat på båtar i hamnen.
Och jag känner mig utvilad, vet inte hur detta går ihop men det gör det.

Nu är det bara tre veckor kvar till midsommar.......

RSS 2.0