Stolt mamma....

Dottern har spelat vattenpolo hela helgen med tjejer från hela Sverige. Är så nöjd och stolt över henne och att tränaren för Neptun i Stockholm vill att hon ska träna med dem när hon kan.
Tål att tänkas på då hon är tolv. Ska man låta henne åka till Stockholm och komma hem sent eller avvakta lite?? Iallafall otroligt kul att hon blivit uppmärksammad för att hon är duktig trots sin unga ålder. Blir spännande att se vad framtiden har för henne...
Nu lite vila efter en hård helg med 8 timmar effektiv träning innan hon drar iväg till nästa pass....Random Act of Kindness

Blev så glad idag på jobbet. 
En av min patienter, en man som kämpat för att bli drogfri, som åkt på många smällar i livet och verkligen vill något annat för sig själv. 
Idag hittade han ett kuvert i entrén på sjukhuset med ett brev och pengar. I brevet stod det att det var en gåva och att personen hoppades att pengarna kom till användning. Det stod även ett citat av Dalai Lama om vikten att dela med sig osjälviskt. 
Min patients första reaktion var att han skulle skänka en del av pengarna vidare till en organisation som hjälper hemlösa så att han fick ge tillbaka av detta.
Att se hans min idag var mer värt än allt idag på jobbet. 
Tänk att någons osjälviska handling verkligen träffade rätt. 
Ödmjuk är bara förnamnet...
RSS 2.0