Så fel det kan bli. Har träffat han som sk...

mms_img17149 (MMS)

Så fel det kan bli. Har träffat han som ska operera och det blir på höger sida, inte vänster som jag trott. Hihihihi det är jag i ett nötskal. Fattat helt fel och säger till honom: Är du säker? och han replikerar- Det är jag som sett bilderna. Så det känns tryggt. Är lite utråkad så jag har bytt om till shorts och har stödisar på. Så snygg... Blir inspirerad åt alla modeprogram på trean. Så här är mitt bidrag.


Snart dags

Om cirka 20 minuter hämtar brorsan mig för att skjutsa mig till Uppsala.
Börjar faktiskt bli lite nervös men det kommer att gå bra. Har packat allt (hoppas jag), I-Poden är laddad med spel, musik och ljudböcker, 2 olästa böcker är med och dosetten laddad för en vecka. Har även hela och rena underkläder *fnissar* på mig utifall att som mamma skulle säga.
Kändes lite smärtsamt att säga hej då till barnen imorse när de skulle till skolan. Kommer att längta efter dem och sambon förstås. Vet ju att vi har fullt upp hela veckan med aktiviteter och tajmingen är ju inte den bästa men vad ska man göra?? Go with the flow och det ordnar sig, tur man har en snäll/underbar man som stöttar upp.

Här kommer en liten musiksnutt....

http://www.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc

Gillar tanken i videon.....och man blir lite peppad av lite popmusik så här på morgonen...

Tjing

Sprider ett spår av hjortron.....

Har fått nya grejor från Buzzador att prova. Denna gång en dagcreme med hjortronextrakt. Luktar iallafall inte som jag hade föreställt mig då jag fick den. Vet ju hur hjortronsylt luktar och smakar vilket jag inte uppskattar så jag blev förtjust när cremen luktade mycket gott.
Så under gårdagen och idag så har jag delat ut dessa små provförpackningar till nära och kära och hoppas att de tycker den är bra.

http://www.lumene.se/default.asp?docId=32888&productCategoryId=32549

Här kan ni kolla på produkten.....Vitamin C-lystergivande dagcreme

Ofrivillig fotografering med blixt

Då var det dags. Alla år man haft körkort så har man klarat sig från fortkörningsböter men nu är det över. I fredgas körde jag som vanligt hemåt och före rondellen på väg ut från Sala som en blixt från klarblå himmel, eller inte. 83 på 70-väg så vi får välan se om det blir böter eller inte samt hur mycket. Inte precis vad jag önskade mig denna månad. Skitkameror som de har på kärra och flyttar runt. Tycker det är lite osportsligt och sen tycker jag man ska få en chans att piffa till sig och le. Ser nu mest bara förbryllad ut. Bannade mig själv iallafall hela vägen hem och vet att en del skrattar både i skymundan och rakt i ansiktet på mig. F-n också säger jag bara.......


En sån här var det.......


Har ju haft chefer som legat på om operationen. När kommer den att ske? Hur länge blir du borta? Bla, bla,  bla.....
Detta resulterade i att jag ringde och frågade i onsdags vilket i sin tur resulterad i att jag ska läggas in på måndag och opereras på tisdag då de hade fått en lucka. Suprise.......men det kanske blev bäst så här så man inte hinner oroa sig så mycket....
Så på måndag kl. 10 att befinna mig på ...
Akademiska sjukhuset i Uppsala...för att kvarstanna ett par dygn så att det lilla utskottet som producerar kortison ska tas bort via titthålskirurgi på ryggen som jag fattat det. Ska bli skönt att bli av med denna och förhoppningsvis må bättre även om jag fortfarande inte känner mig sjuk på något sätt.
Så imorgon ska jag och sambon tillsammans ladda ipoden med musik och talböcker sedan är det dags att packa och se till att allt kommer med. Brorsan har erbjudit sig att skjutsa mig och jag tror jag ska nappa på det. Skönt att slippa åka buss ensam och tänka en massa sen kommer jag att vara alldeles ensam i Uppsala...buhuuuu.
Nä....det ska bli skönt tror faktiskt inte jag kommer att vara så social.

Hur som helst så kommer jag att vara sjukskriven i cirka tre veckor och det ser jag fram emot.
Ska bli skönt att få vila sig lite och ta hand om sig själv......
På onsdag ska vi vara Dollyvakt under en vecka då hennes familj ska till Egypten på semester så vi ska ha mysiga korta promenader i solen flera gånger om dagen.
Har ju aldrig tagit hand om ett djur tidigare så jag hoppas att man får med skriftliga instruktioner men det går nog bra.


Psst....en liten hemlis som är officiell from fredag men som jag kommer skriva mer om är att jag har sagt upp mig. From 1/9 2011 börjar jag ett nytt jobb eller ett gammalt jobb beroende på hur man ser det. Ska tillbaka till...


Det händer grejer nu

Solen skiner och en efterlängtad vår har äntligen kommit efter en lååååång vinter.
Utöver att det händer grejer ute i naturen så händer det saker på hemmaplan.

1 juni ska vi på bröllop i stadshuset mellan sambons syster och hennes man så barnen undrar mest över vad man har på sig på ett sådant bröllop. Har sagt att allt funkar varpå dottern säger: trasiga jeans och skitig t-shirt....
Har lite saker på G som jag inte vill skriva om riktigt ännu men det kommer så fort allt är klart. Kan säga att det är spännande iallafall om allt går i lås.
Simskolan har avlösts av fotbollsträning 2 ggr/vecka för sonen med poolspel och matcher utöver detta. Dottern fortsätter med körsång 1 ggr/vecka och simning 3 ggr/vecka med tävlingar så man vet att man lever. Ska ju även hinna med min sång också vilket är det som hållt en uppe när det känts motigt.

För övrigt så längtar jag efter semestern, känner mig trött och slut. Vill vara ledig........

Har börjat med två nya ledmotiv på jobbet för att klara vardagen lite bättre.....
  • Det är någon annans problem
  • Vem äger frågan?
Med dessa två fraser kan man lätt avhjälpa vad man ska göra eller inte. Är användbart till det mesta. Har ju bestämt mig att begränsa så att jag inte gör mer än det ingår i mina arbetsuppgifter men det är inte så lätt när andra tassar in i våra områden och berättar hur det ska skötas. Ingen nämnd ingen glömd....

Var ute i fredags med tjejerna från KV och det var så trevligt att dricka lite vin, snacka lite skit och äta tillsammans. Borde göra detta oftare insåg vi för det är så skönt att kunna bara vara.

Här kommer dotterns senaste tävlinsvideo...det är hon på bana 3....*stolt mamma*

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150182706554798
RSS 2.0