Nytt kök på G

Tjohoooooo.......................
Äntligen har vi fått ändan ur vagnen efter två vändor till IKEA så nu är köket beställt och kommer sannolikt att levereras i början av november och jag ser verkligen fram emot det. Ska bli så skönt att kunna ha lådor som man kan dra ut utan att de håller på att gå sönder samt att få nytt golv, ommålat och lite uppfräschning.
Hoppas bara att det hinner bli klart till jul.......
Förutom detta så blir det bänkskiva i ek och vita luckor "Bestå".
Så snart är det dags att fixa till allt som ska förberedas innan. Bredda dörröppning samt måla tak, lägga golv och dylikt. Ska bli skoj att spana på den lilla tapet som ska vara i köket. Eftersom det blir en lite bit bara kan man ju kosta på sig lite om man hittar något snyggt.

Annars så går livet sin gilla gång.
Har inte varit på min arbetsplats på lite drygt en vecka och det känns besynnerligt på ett sätt eftersom man är ju van att vara på jobbet. Har passat på att njuta lite av det också.
Har även extraknäckt lite på min gamla arbetsplats och det kändes tryggt att vara tillbaka. Kändes lite som att komma hem igen.
Hade lust att strypa en specifik person imorse pga att denne inte meddelat förändringar i planeringen vilket resulterade i att jag gjorde som vi planerat men det blev inte som det blev tänkt och ibland blir man bara så TRÖTT...........
Ska det va så svårt att lyfta på luren och höra av sig om förändringarna.

Levande apotek tydligen

Var hos familjeläkaren, vilken är en läskig och respektingivande person (45 minuter av samtal och genomgång, vem får det hos sin doktor????) men samtidigt förstående och bra och framförallt kunnig.
Så nu har jag ett halvt apotek en gång per dag (funderar på att skaffa mig en dosett) med diverse preparat för att jag ska må bättre (?).
Vad jag hittills har märkt är att de urindrivande medicinen verkligen var urindrivande och det snabbt (tvingade kollegan att stanna på väg till Örebro då jag bara var tvungen). Har sprungit på toaletten mer gånger än jag kan komma ihåg (undrar om urininkontinens känns så här eftersom jag efter en dag planerar mina besök så att det inte ska inkräkta så mycket på resten eller på mig). Har lovat att jag ska ta min medicin halvvägs imorgon så vi slipper stanna på vägen hihhihihihihihi.
Förhoppningsvis försvinner snart de svullna benen och jag blir som ett sugrör snart.

Jag blir så förbannad.........

Ska det aldrig få vara lugn och ro......
Trodde i min enfald att snart så skulle det vara slut på eländet på dagtid och det skulle komma nya tider men inte då.
Idag har det tydligen brunnit i fleras huvuden och en person som jag håller kär är upprörd och ledsen och man börjar ju att fundera på om det verkligen ska vara så här och är det värt det i det långa loppet.
Är det så att man helt enkelt vill bli av med oss eller anser man att det är så här som man ska bete sig. Ingen respekt för andra och ingen förståelse för vår situation. Jag trodde någonstans att man som representant för någon ovanför en skulle ha dessa kvaliteter och inte bete sig hur som helst eller slänga ur sig vad som helst. 
Nä man ska inte behöva ta vilken skit som helst och man ska inte få bete sig hur som helst.......
Tyvärr är jag inte på hemmaplan just vilket gör att jag just nu inte kan göra ett skit mer än att försöka påverka på de sätt som jag kan just nu men jag bidar min tid.........


Bloggtorka

Hmmmm..........har haft bloggtorka eller egentligen inte haft lust, tid eller ork att författa något. Ibland så bara vill man inte.
Vet inte om jag har något att förtälja eller inte. Senaste tiden har jag inte haft lust eller ork över huvudtaget.
Har känts lite tungt under en period men det finns väl en ljusning efter detta också. Har lite olika anledningar till att va lite trött på en del saker.
Vad har hänt då.......ja inte mycket men lite iallafall.
Livet har sin gilla gång med gängse rutiner som man ibland blir trött på....
Jobb, Mat, ungar, Sambon och däremellan kanske man varvar med något roligt......
  • Det märks att hösten gjort sitt intåg. Löven börjar ändra färg. Det blir kallare och man får skrapa rutorna på bilen på morgonen. På sätt och vis är det mysigt med dessa förändringar men det visar också på att sommaren definitivt är över. Hösten märks även på andra vis. Utvecklingssamtal på jobbet, föräldramöten på dagis och i skolan, aktiviteterna kör igång igen.
  • Jag har äntligen efter hot från kollegor och annat löst folk tagit mig till telefonen och bokat tid till min familjeläkare för diverse besvär som jag haft en längre tid. Att det ska vara så svårt att satsa lite tid på sig själv eller varför är det så lätt att bortprioritera sig själv och sitt mående?
  • Jag och kollegan E är bortlovade till en annan arbetsplats två dagar i veckan och vi kör varannan vecka. Det är trevligt att vara någon annanstans och jobba och se hur det kan vara i en lite öppnare miljö. Kan se mig själv där på ålderns höst innan det är dags att pensionera sig.
  • Har fått veta att jag har en intensiv personlighet som ibland nästan blir aggressiv vilket jag tycker är hur kul som helst eftersom jag aldrig har blivit kallad aggressiv tidigare. Jag har blivit kallad mycket men inte det. Blev lite förvånad eftersom det inte riktigt överensstämmer med min verklighet men tja varför inte. Kan ju jobba på det.
  • Har fått reda på att en av mina vänner efter många års väntande och kämpande äntligen har fått lite positiva nyheter och jag håller tummar, tår och allt annat som går att korsa för att allt ska gå bra.....vilket det naturligtvis kommer att göra för det finns ju inga andra alternativ.
  • Har även fått veta att en fd kollega har fått bröstcancer och kommer att behöva både kemoterapi och troligtvis strålning. Det får en att börja fundera på saker och ting i livet och hur tacksam man borde vara och hur lite man egentligen är det.
  • E har varit på hörseltest och nu är det konstaterat. Han hör bra så det är bara att han inte vill använda utskotten på huvudet till det som de egentligen är till för....att lyssna.
Annars så är det bara bra........

RSS 2.0