Visst gör det mot när knoppar brister. Har...

mms_img49690 (MMS)

Visst gör det mot när knoppar brister. Har tillbringat helgen med att klippa buskar, tvättat staket och fixat ute. Man blir sugen när det är 20 grader ute och skinande sol. Har även delegerat en fel jobb till barnen mot lite extra veckopeng. Härligt med barnarbete :-)... Har även haft grillpremiär och det var gott och efterlängtat.


Karmansbo och APT

Det har gått troll i vår APT. Skulle ha åkt redan i höstas och sedan i december och januari och februari men nu jäklars kom vi äntligen iväg och vad händer. Krasch bom bang så får vi punka på E18 och hela däcken var bara ett stort hål runt om och luktade bränt gummi Vad ska tre tjejer göra i detta läge???? Hann som tur var av avfarten där vi skulle svänga av mot Köping innan vi stannade och nu var  det dags att sätta oss på prov.
Ut ur bilen fram med reservdäck och domkraft. Åhejåhå vad vi slet för att få av däcket och få dit det nya. Till sist stannade det en riktig arbetare som hjälpte oss att sätta dit reservdäcket och lyfta in det skitiga däcket i bilen igen så vi slapp bli skitiga. Fnissade lite inombords då man tydligen inte har ett riktigt jobb. Tackar.....
Tjugo minuter för sent kom vi bara och en erfarenhet rikare. Vet inte hur vi ska klara oss när vår kollega Camilla ska sluta eftersom det är hon som tar i dessa situationer och peppar oss andra till att vi klarar detta.
Nu har jag iallafall bemästrat detta och motortorsk i snöstorm med startkablar. Ja det är kul att pendla och bli några erfarenheter rikare i livet.


Vår arbetsplatsträff blev iallafall konstruktiv och inte så negativ som vår chef befarat. Stämningen låg på topp och avslutades med en trerättersmiddag med gott vin och enormt trevligt sällskap. Avslutades på en övervåning i herrgården med vin och snack ensamma då personalen åkte hem. Pratades och skrattades en hel del samt en del av oss (jag) blev lite rädda blev vi då vi pratade om övernaturliga saker och upplevelser. Sjöng även en del då Camilla dominerade med att kunna alla texter på alla låtar. Det var allt från rock, psalmer och annat smått och gott. Härligt att lära känna sina kollegor lite bättre. Ja det blev en bra APT iallafall när den väl blev av.

Imorgon bär det av mot Stockholm för återbesök på St Eriks ögonsjukhus. Förhoppningsvis blir det sista besöket där och överflyttas ytterligare en gång till Västerås *håller tummarna*.
Har även blivit uppringd av kirurgen i Uppsala som ska planera in min operation som han hoppades att jag visste om skulle bli av. Ja sa jag skulle jag inte veta det?? Informerade även om att det brukar gå bra och att man brukar repa sig snabbt men jag ska räkna med 3 dagars inneliggande sjukhusvistelse. Jag undrade över sjukskrivning och han undrade vad jag jobbade med. Berättade att jag jobbar som sjuksköterska på anstalt och då replikerade han med att jag ska nog passa mig för njursparkar det blir inte bra. Hihihi verkar som att kirurgen har lite humor vilket känns tryggt och skönt på något vis. Tristare med torrbollare. känns som att det klickjade mellan oss iallafall.
Verkar som att det blir av i maj och tre
veckors sjukskrivning ska jag nog räkna med iallafall. Och det är ju som det är....Kunde ju vara värre......

Dags att vårstäda

mms_img74329 (MMS)

Dags att vårstäda


Dags att vårstäda

Dags att vårstäda


Roadtrip Ullared

Kom hem sent igår efter ett dygns shoppingresa till Ullared med facket och bästa jobbarkompisarna Camilla och Emma.
Vet inte om det var härligt eller besvärligt men gjorde av med en del pengar på framförallt saker åt ungarna och hemmet. Inhandlades även en del påskpresenter till den årliga påskäggjakten.
Bussen gick natten till fredag 00.00 från centralstationen och vi var framme 06.55. Ullared öppnade 07.00. Själva bussresan gick bra ner. Två små stopp efter vägen varav det ena skulle generera fika men det var stängt. å himla typiskt men det är smällar man får ta.
Väl framme fick vi köa en liten stund men det var det värt. Fyndade lite grejor och plockade på mig en del i vagnen. Tyckte vi hade knatat runt en evighet men då var klockan bara halv 9 men magen behövde macka och kaffe och fötterna lite vila. Invigde fiket på plan tre vilket var fräscht och billigt och kundvagnsparkeringen var en verkligt smart idé på plan 2. Skönt att kunna lämna vagnen och slippa bekymra sig om den. Såg många som ställde vagnen där och gick med kundkorg som de sedan tömde i vagnen vilket är ett alternativ.
Vid tiotiden kändes det som att allt folk började komma till affären och det började bli trångt i gångarna och hälarna fick sig en och annan omgång. det är något med låga priset som får folk att tappa all vett och sans samt även sitt hyfs.
Själv blir jag som mamma på stora affärer- lite dumsnål när det är billigt. Köper ett par mjukisbyxor till sonen för 39.90 fast han sliter 1-2 par i veckan t.ex.
Vid tolv var jag ute vid bussen igen och packade in mina två påsar med saker som jag handlat. Kände att jag behövde fylla på med lite extra energi och att Ge-Kås hade gjort sitt för dagen. Thai-mat till lunch och vidare shopping i de andra outlet-butikerna runt Ge-Kås. Hittade både skor och väska som jag är mycket nöjd med (bild kommer senare).
Då det var strålande sol så hade vi handlat färdigt vid två och hittade en plats i solen med varsin kopp kaffe och glass. Otroligt härligt att bara njuta av våren.
Färden hemåt gick i sakta mak enligt min mening. Kändes som man aldrig skulle komma fram men det gjorde vi så småningom. Var tvugna att stanna och fika/äta på hemvägen då en chaufför inte får köra hur långt som helst utan paus.

Ja Ullaredsresan gick bra, inga incidenter, inga skador annat än i plånboken.
Har gjort det nu för ett tag framöver men definitvt värt att åka tillbaka snart. Ska försöka sälja in det till sambon då han inte är så sugen men de har även en fiskeoutlet där som han kan få spendera tid i.

RSS 2.0