Nu är det dags............

....har skjutit upp det bra länge nu men nu får det vara nog. Har efter noggrannt övervägande (typ 20 sek) gått med i viktklubb.se.................. i ett helt år.......ska det va ska det va rejält =) hahaha. Så nu ska jag bara klura ut hur det fungerar så att jag kan bli smal o snygg (hoppas än) gärna om två veckor men hoppas väl på att bli klar innan jag trillar av pinn. Har insett eller inte att jag inte ser ut som jag gjorde innan jag fick barn.......så nu är det bara att bita i det sura äpplet och krypa till korset...skaffa lås till kyl, frys och skafferi och hoppas på det bästa.
Nä ska nog gå bra bara jag bestämmer mig för att jag ska fixa det här......känner mig stärkt efter framgången med att jag har slutat röka. Är snart rökfri sedan 6 månader och det känns kanon.
Enda pirriga nu och det ultimata provet på om man klarar detta kommer i början av maj då jag ska på kryssning med mina fd kollegor som är storrökare. Det ska bli skit kul (hoppas jag eftersom jag ska bo med min fd chef och man kan ju hoppas att det inte blir bittert eller sura miner, kommentarer och liknande) och klarar jag att inte röka då klarar jag allt (tror jag)...............har redan börjat planera så smått vad jag ska handla i taxfree för mina cigarettpengar.......sprit i massor....hahahaha. Det gäller att byta en drog mot en annan eller var det att man inte skulle ha någon annan drog eller inge kul eller tja vet inte men det verkar ju inge kul om man inte får ha nå´n drog alls......hmmmmmm vad ska man göra då?????? Börja motionera..........hahahahahahaha. Eller??????? Ja jag vet inte.

Kram-Leif............och vattkoppor igen

En del människor är helt enkelt inte som andra.......har idag varit på studiebesök och vi trodde att det skulle ta någon/några timmar men tji fick vi.......kram-leif hade planerat in hela dagen och drog runt på oss hela dagen så man kom inte hem förrän sex. Visserligen var det ett intressant studiebesök men var tvungen att konstatera att efter en heldag med denna man så har vi helt skilda åsikter om hur livet fungerar och det är trist med människor som inte är beredda att ens överväga att se saker i ett annat perspektiv än sitt egna. Råkade efter cirka en halvtimme trampa honom på tårna och han gick direkt i försvarsposition vilket resulterade i att man fortfarande har massor med frågor som förblivit obesvarade.......men hur som helst så var det kul att se att det i mitt jobb på sina ställen finns folk som är villiga att satsa och på att människor är rehabiliteringsbara.

Annars så har M haft vattkoppor nu tillsammans med sin kusin så har haft hjälp med VAB av syrran (tack,tack,tack). Hon blev mer drabbad än sin bror så i början var det olidligt med klåda men nu är hon i princip frisk men har intorkade prickar kvar. Är tacksam nu att vi köpt ett Wii så att hon har haft något att roa sig med då det emellanåt varit olidligt tråkigt hemma.

Annars så laddar vi för påsk i helgen och planerar för en påskäggjakt på långfredagen..................


Lagen om alltings jävlighet............

Trodde i min enfald att man bara kunde göra en synundersökning som alla andra men tydligen så är det ytterligare en grej som blir åt h-e.
Var igår på stan och gick till optikern då min syn sista året blivit sämre, trodde att det var dags att fixa brillor men riktigt så enkelt blev det inte. Efter en massa tester visar det sig att jag i princip inte ser ett smack på höger öga och att mitt vänstra öga kompenserar detta ( och där har jag perfekt syn), så det blev inga brillor utan en remiss till ögon (100 kr) och förhoppningsvis får jag ett svar vad det är för fel då. För tydligen så kan man inte testa någonting nu utan att det är fel. Är det möjligem så att kroppen verkligen schangserar efter 30........trodde ju inte att det skulle bli så tydligt. Nu är man i det läget att man inte törs testa sig något mer för vem vet vad de hittar då.

Har varit hemma en hel vecka för VAB med e, då han haft vattkoppor, har även haft m hemma och deras kusin h denna vecka. Vi har spelat dataspel Wiiiiiiiiiiiii och haft mysigt hemma, fast visst ska det bli skönt att jobba på måpndag och jag vet att e längtar efter dagis då han visar magen och att prickarna försvunnit eller torkat.
Utöver detta så har jag varit utanför Arboga och hälsat på en vän och fd körledare. Det var riktigt kul att ses, tyvärr sker det allför sällan. Åkte tillsammans med en kompis som precis opererat sig (gastric bypass) och det har gått jättebra och det ska bli spännande att följa hennes framsteg. Hon verkar iaf må oförskämt bra idag.....=).

Vill bara även säga att jag 8 mars varit rökfri i 5 månader vilket jag faktiskt i ärlighetens namn aldrig hade kunnat trott.

RSS 2.0