Äntligen klart...........

Nu är M´s rum klart och hon är supernöjd, såklart eftersom hon valt färg själv och nu är det inget barnrum längre utan ett flickrum. Sambon har slitit som ett djur för att det skulle bli klart och har även målat om hennes skrivbord.

Här kommer förvandlingen i bilder......

Nygipsat och redo för ommålning

Börjar ana vissa förändringar.....

Man anar en viss skillnad......

Och allt samlades i allrummet......

Ommöblerat, omålat och klart

Och M blev jättnöjd......speciellt med klädskåpet som slukar mycket kläder

Nu fattas det bara ett skrivbord som håller på att målas om ute i garaget sen klart.......

Helgen har varit soft eftersom vi fixade hemma. Tacksamt då att vi blev bortbjudna på lördagen så man slapp laga mat i kaoset och det är inte varje lördag man blir bjuden på trerätters middag och vin. Tackar, tackar.....

Nu laddas det inför en vecka då man kommer att vara på sin ordinarie arbetsplats två dagar och det känns märkligt, skönt och skumt på samma gång. Vet ju att det kommer att vara massor att göra då jag kommer tillbaka.
Först två dagar i Örebro för att träffa övriga kollegor i regionen därefter hjälpa till på Tillberga. Så nu ska här packas vin, lite kläder och necessär sen klarar man sig nog........

September

Nu märks det att det börjar bli höst. Det är kallare på morgonen när man åker till jobbet och fast solen skiner på dagen och det är varmt anar man att det snart är slut och att hösten gör sitt intågande.
Det ska bli skönt eftersom jag älskar hösten med dess skiftningar och mörker som lägger sig.
Man kan krypa upp i hörnet på soffan med en bra bok eller se en bra film och slippa känna ett tvång att man måste vara utomhus för att vädret är bra.
Sedan är det också en otroligt vacker årstid med dess färgskiftningar och mysigt att lyssna på ösregn som strilar mot rutan.

Andra tecken på att det börjar bli höst är planeringsdagar, konferenser och diverse oordning i organisationen man jobbar för men det lägger sig väl snart och man kan fokusera på att jobba.
Har ju intalat mig själv under semestern att fokusera på det som är positivt och inte låta mig dras ned av det negativa. Jag kämpar på och försöker att se positivt men det är tyvärr inte så lätt alla gånger. Inser att jag dagligen låter mig bäras iväg på negativitetens vingar och det måste få ett slut. Jag måste försöka att hålla mitt fokus.


Andra hösttecken är att Operation Renovering har sjösatts här hemma.
Nu är det ommålat i M´s rum och så snart klädskåpet kommer in på Ikea så kommer det att bli färdigmöblerat och omorganiserat så att det passar en åttaåring tjej.
Bilder publiceras senare.

RSS 2.0