Nytt kök på G

Tjohoooooo.......................
Äntligen har vi fått ändan ur vagnen efter två vändor till IKEA så nu är köket beställt och kommer sannolikt att levereras i början av november och jag ser verkligen fram emot det. Ska bli så skönt att kunna ha lådor som man kan dra ut utan att de håller på att gå sönder samt att få nytt golv, ommålat och lite uppfräschning.
Hoppas bara att det hinner bli klart till jul.......
Förutom detta så blir det bänkskiva i ek och vita luckor "Bestå".
Så snart är det dags att fixa till allt som ska förberedas innan. Bredda dörröppning samt måla tak, lägga golv och dylikt. Ska bli skoj att spana på den lilla tapet som ska vara i köket. Eftersom det blir en lite bit bara kan man ju kosta på sig lite om man hittar något snyggt.

Annars så går livet sin gilla gång.
Har inte varit på min arbetsplats på lite drygt en vecka och det känns besynnerligt på ett sätt eftersom man är ju van att vara på jobbet. Har passat på att njuta lite av det också.
Har även extraknäckt lite på min gamla arbetsplats och det kändes tryggt att vara tillbaka. Kändes lite som att komma hem igen.
Hade lust att strypa en specifik person imorse pga att denne inte meddelat förändringar i planeringen vilket resulterade i att jag gjorde som vi planerat men det blev inte som det blev tänkt och ibland blir man bara så TRÖTT...........
Ska det va så svårt att lyfta på luren och höra av sig om förändringarna.

Kommentarer
Postat av: Fredde

Ståt heter luckorna...Ståt

2009-10-28 @ 15:47:31
URL: http://lisasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0