Data-junta

Är ju för de som känner mig dataspelsänka. När barn nattats och mörkret lagt sig sätter sig sambon i sitt rum vid sin dator och umgås med sina vänner i datavärlden. Just ikväll är han på data-junta (manlig motsvarighet till sy-junta) och beräknas komma hem framåt småtimmarna efter en natt spelande med skvaller, godis och pizza. Är i och för sig bra att han har en hobby men till och från kan denna hobby ta en massa tid från annat som skulle behöva göras. Har iallafall tur att han inte försvinner in dit innan barnen nattats (om de vore vakna skulle de lära sig en och annan svordom eftersom det inte alltid går som han vill i spelets värld).
Ja alla som har en lanande eller klanande sambo/partner kan ju känna igen sig hur det är. Om det går åt skogen så hörs det och man är tacksam att barnen sover trots dessa osande svordomar och höga tillrop då och då (egentligen ganska ofta faktiskt)

Annars så är det fredag idag och det har varit en bra vecka utan smärre incidenter.
Jag och barnen har lyckats komma i tid till dagis, förskola och jobb utan allför mycket protester hela veckan. Vi har lyckats storhandla utan alltför mycket tjat och gnäll. Aktiviter har löpt på utan större ansträngningar och huliganen (3 år) har faktist varit mysig, gosig och inte alltför gnällig denna vecka och lärt sig att göra kullerbyttor i våran säng. Den äldre har tappat en tand, tränat på att hjula och gå upp i brygga och nu börjar det att ta sig. 
Sambon hade dock en lite sämre vecka då han kört vilse i Stockholm en dag när han skulle hämta sin nya dator och missade att hämta ungarna på dagis och förskolan och förutom detta har ett kort till den nya datorn pajat så han kan inte använda den innan han fått ett nytt. Lagen om alltings djävlighet eller hur.

Så nu är det bara att njuta av 2 dagars ledighet (hoppas man får någon sovmorgon, snälla), fixa present till kalas på lördag och simskola på söndag så denna helg är ganska lugn. Man kanske till och med hinner att va lite för sig själv och läsa något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0