Nu är det jul.........

Ungarna sover som stockar i sina sängar (var lättare för dem att somna än vad vi trodde trots en hel del förväntansfullhet). Klapparna ligger inslagna unde granen. Julstrumporna är fyllda med godis och akvariet är på plats så vi är redo för julen 2008.
Idag har vi varit på kyrkogården och tänt ljus för sambons pappa som vi alltid firade jul med dan före julafton och i sann traditionsstil så tjuvstartade vi med ett litet julbord hemma bara vår familj för att minnas farfar.
Idag har  även de sista julklapparna inhandlats och imorgon ska det bli spännande att se vad de tycker om sina saker. Hittade äntligen kläder åt M till julafton som inte är för tonåringar eller småtjejer och en batmanpyjamas till E med mantel. Kunde inte hålla mig som vanligt så han fick den idag och vi har just nu inte en son utan en fladdermus....bävar inför imorgon då han får sin drakpyjamas. Det ska bli kul att se.
Nä nu ska jag dricka min glögg och kolla på tv en stund innan jag går och lägger mig så tomten kan komma.

Så GOD JUL på alla som tittar in hit och hoppas att ni får en underbar jul fylld av värme, glädje och omtänksamhet....och lite julklappar för det vill ju alla ha...............den som säger nå´t annat ljuger............

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0