Så kan det gå.....

Måndag igen....bara tre dagar kvar till långledighet.
Jag längtar..............................................
Har börjat räkna ner till ledigheten. 10 dagar av ledighet utan ljobb, utan förpliktelser och bara kunna ta det lungt och ha det bra. Vissserligen en del julstress men ändå lungt. Ska bli skönt att va ledig före jul så att man hinner fixa lite innan och umgås med familjen och kanske någon vän som är ledig.
Idag var det skitkallt när vi gick till bilen och skithalt. Det är ju inte så att man blir så sugen att sätta sig i en iskall bil. Såg ut som att bilen hade umgåtts med frostis the snowbear. Den var mer vit än röd och kall. Det var inte lätt att ta sig in i bilen eftersom låsen hade frysit men det gick till slut och M fick låsa upp inifrån. På väg till bilen så slog E på rumpan och så var den morgonen ledsam men det gick över ganska snart. Ja så kan det gå och på väg in från bilen på em var det fortfarande jättehalt och då slog jag inte på rumpan utan på bägge knäna. Och det gör skitont.......Och man är väldigt snabb upp......Och man känner inte efter om man gjort illa sig förrän efter man kommit in. Så nu har jag värsta blåmärken och ett skrubbsår på knäna Snyft!!!!!!!
Lördagen blev inte som planerat som om det brukar bli det...... 
Istället för myskväll med Harry Potter och godis så blev det julmat och glögg hos E och J. Kanongott och tack så mycket......Ungarna var sockerspeedade men sov länge på söndagen.
Är härligt med sådana vänner som man spontant kan hitta på saker med och som hakar på när det gäller nå´t kul eller som bjuder in till fest spontant.
Tack!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja varsegod! Om ni kommer på nyår funderar jag på morötter åt barnen :-).

2008-12-16 @ 18:12:45
URL: http://enligtemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0