Nu är våren här....eller?????

Efter ett par dagar med värme och sol trodde man ju att det skulle bli mer av den varan men tji fick man. Men vad kan man förvänta sig...hade ju tagit semester för att vi skulle vara ute och bygga färdigt altanen.....nu är den färdigbyggd men inte i sol och värme som vi hade hoppats. Vi har trots detta ätit ute varje dag.......finns inget dåligt väder bara dåliga kläder =). Hmmmm är snarare så att jag har tvingat familjen till att vara ute eftersom man inte får så mycket av den varan på jobbet.
Har iallafall blivit invaderade av maskrosor, de är överallt.......

M ser vi knappt alls, hon har fått nya kompisar på kvarteret så nu är hon mer borta än hemma och har cyklat själv till centrum med dem och köpt godis. Bådar inte gott inför tonåren. Har iallafall lärt sig att hon måste kolla att det är ok att hon går hem till någon eller att hon ringer och berättar var hon är.
E tycker att det är mindre kul eftersom han nu blir lämnad ensam och måste sysselsätta sig själv och det är inte populärt. Han blir lite strandsatt och vet inte vad han ska göra utan M. 

Firade in våren på Lövudden tillsammans med La Famiglia och vi trodde att vi var i god tid men det det blev antiklimax. Brasan skulle tändas till 21 men när vi kom 20.30 så hann vi i princip bara parkera och sen tände de brasan. Han som snackade fortsatte och det var ingen som såg när de tände brasan eftersom det var för tidigt så det blev nog inte som de hade tänkt sig. Lyckades iallafall att pricka in fyrverkerierna på Bäckby på vägen hem så ungarna var nöjda ändå. Tur att det inte krävs så mycket för att de ska bli nöjda än.

Har bara en arbetsdag kvar nu tills jag går på semester/sjukledigt så håll tummarna att det blir sol så jag kan njuta av våren i lugn och ro.

Ha det gott i vårsolen..................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0