Tigrinnan ryter eller jamar snarare

Sambon har precis upptäckt att det på vår ytter dörr står inristat "Jag hatar dig M" och nu snackar vi sjuåriga tjejer. Det gör mig mörkrädd, hur kommer det att bli i tonåren om det är så här nu.
Det hela började med att M fick nya tjejkompisar på kvarteret och de umgicks till det klassiska då man upptäcker att man inte kan vara bästis med flera så under helgen har dessa två tjejer sökt M för att berätta att de inte vill vara bästisar med henne mer och igår fick de tag på henne. M´s kommentar till detta var att hon bad dem att gå när de sa detta- cred till dig gumman och att hon sen var ledsen en stund. Fick tillbringa bilresan från kören med att förklara att de inte är värda att vara hennes kompisar om de inte fattar vilken guldklimp hon är. Och idag upptäckte vi denna fina inristning på dörren så vi har pratat med var sin förälder och bett dem att prata med sina barn och båda nekar såklart.......man ska ju inte döma någon på förhand men det  verkar lite märkligt och eftersom de är de enda kompisarna som hon haft på kvarteret så i mina ögon är det ganska klart.
Så nu har hon gått på sin första nit i livet och det finns ingenting som man som förälder kan göra utan att finnas tillhands så mitt tigrinnevrål blir mest ett morrande över att någon sårat min avkomma........grrrrrrrrr.
Fortsättning följer eftersom föräldrar och barn kommer hit senare idag.

Fortsättning..........
Ja då var det två skamsna tjejer som kom med sina föräldrar och bad M och oss om ursäkt. Strongt att erkänna men det var två förbannade föräldrar som har gett sina tjejer utegångsförbud plus att de har försökt skrubba rent vår dörr med tandborstar och vatten. Blir iallafall till att slipa och måla om dörren i vilket fall som helst då det inte gick att tvätta bort det inristade.
Summa sumarum trots allt så är de kompisar igen alla tre............ja så kan det gå.


Kommentarer
Postat av: Sari

Jaa du Lisa,,,var är det på väg?? Tur att det var bra föräldrar iaf som tog tag i detta,kunde ju lika gärna ha varit tvärtom...Kram

2008-05-22 @ 23:55:08
URL: http://frufiona.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0