Äntligen är familjen samlad igen....

Igår kom äntligen M hem efter en vecka med nära och kära på Orust. Hon verkar ha haft en toppenvecka men vi här hemma har saknat henne som bara den speciellt E som inte har kunnat göra något på egen hand denna vecka.
Det var hennes åttaårspresent så man kan ju inte neka henne att åka. Vi andra har fått hanka oss fram denna vecka. Jag har ju i och för sig jobbat så sambon har dragit det tyngsta lasset. Han har underhållit E på dagarna med diverse aktiviteter som bland annat Busborgen vilket var en uppskattad utflykt. Då var kusin vitamin med och de tillsammans hade superkul.
Under helgen har vi våldsgästat syrrans stuga (gäller att passa på när de inte är där, hahahaha eller de lånar M och vi lånar stuga).
Då fick vi besök av trevliga vänner med ungar så det dracks vin och pratades till långt in på natten. E hade en kompis att leka med och det var full rulle hela kvällen och dagen därpå. Som tur var det fint väder så de kunde vara ute. Vi badade lite också under helgen och kollade på film så på det stora hela så var det en soft helg med lugn och ro och man kände sig utvilad inför en ny arbetsvecka.

Måndagen bjöd på en trevlig överraskning vilket är något som iallafall jag sett fram mot länge. Nu skedde det lite tidigare än väntat men skönt ändå.....

 
Vår Åttaåring får en handväska (så stooor nu)


Får åkband till Liseberg och en sovsäck till Orust av syrran, tolvan och kusin H

Provligger min sovsäck som jag ska bo i en vecka

Öppnar paket på morgonen innan M åker till Orust

MÅLA 090731-090802

Syrrrans stuga som vi lånat
     


Springtävling/Motorcrosstävling på stranden

"Jag vann"               Grabbarna Grus-fulla i bus

Familjen Wirenblad

Sambon och E vill inte vara med på kort men sen så........







Kommentarer
Postat av: Mickis

Ja, det var jättetrevligt....är glad att vi äntligen fick till den där grilldejten vi pratat om så länge =) Tack snälla för att ni bjöd med oss dit....

2009-08-03 @ 22:55:10
URL: http://mickis74.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0