Hur trött kan man va????

Har haft en helvetisk vecka på jobbet, 2 av 5 ssk på plats men eftersom vi är så kompetenta jag och E så fixade vi biffen. Och visst har det gått och ingen har dött (någon var nära) men det gick bra eller bra och bra......det gick iallafall och nu är veckan över. Tjohoooooo.....och på måndag kommer kavalleriet eller iallafall en ssk till och snart är det den magiska 1/9 då den femte börjar. Thank god.....som vi längtar då det kan bli en lagom arbetsbelastning igen. Man kanske kommer att hinna göra allt det där som just ligger i en hög på skrivbordet och väntar på att bli gjort.
Snart så....vänta bara....jag ska bli i fas....
Denna vecka går iallafalll till historien som den vecka då jag var helt slut..........

I veckan gick startskottet för Jasper igen.
Första repet i onsdags och idag var det traditionsenlig konsert på Norra Björnön och det var trevligt och roligt.
Hade en svacka före sommaruppehållet då det inte kändes så roligt att sjunga längre och tankarna fanns på att lägga allt på hyllan om inte känslan kom tillbaka men nu verkar det som att den är tillbaka igen. Håller tummarna som bara den att den är åter. Saknar mig själv om inte sången är där........

Imorgon så är det dags för kalas nr 2.
E ska firas eftersom han fyller fem i veckan. Så imorgon ska det städas, fixas och donas och sedan kalas med hela tjocka släkten........Så det blir livat värre. Har iallafall hittat presenter åt honom men han kommer nog inte bli överlycklig då det är ett uteställ med jacka och byxor så vi var tvungna att köpa någon leksak som kompensation mot det praktiska. Tur att storasyster har köpt något som han behöver....en ny ringklocka till cykeln då hans for all världens väg då han körde in i ett buskage.
Han har ju även försökt att cykla uppför en trappa vilket naturligtvis inte gick och det resulterade i skrapsår från topp till tå. Ja spännande ska det bli iallafall och se vad han gillar de andra sakerna som han får eftersom han inte önskar sig nåt mer än en sån man gasar med och som man kan styra från Bauhaus (visade sig senare att det inte var Bauhaus utan Mediamarkt och att det var en ratt till tv-spelet och tyvärr funkar inte det till vårt).




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0