Alla Hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Inte så att vi brukar fira detta i familjen men jag har fått två kort av barnen och då blir man extra glad, speciellt när M hade broderat ett hjärta. E hade klippt ett och haft på lite glitter och paljetter och det får man vara nöjd med. Han hade iallafall engagerat sig. Sambon fick även han ett kort av M som hon hade knåpat ihop på morgonen.

Annars så pustas det ut efter en intensiv vecka...........
Började redan på helgen med konsert i Surahammar med Kaos hela söndagen och kvällen, sambon var iväg med ungarna på simskola och vi möttes väl lite sent på kvällen en snabbis.
Jobbat hela veckan och utöver detta.
Kör med Jasper i måndags kväll med möte innan (blev innan bjuden på mat vilket jag var tacksam för av min sångfågelkompis), hann även uppdatera oss och skvallra lite.....Tack för det
Tisdag: Sambon hjälpte sin bror med att borra och rev ner hatthyllan i bara farten. Skulle ha varit på karate med M men hon kände sig jättetrött och ville vara hemma. Lite sen från jobbet så det blev sen mat och liten kortis med ungarna och sedan i säng
Onsdag: Hem efter jobbet, snabbt i med mat. Körrep med Kaos och sedan hem och ungarna sov redan då
Torsdag: Skynda hem från jobbet. Hämta M på parkeringen. Direkt på simskola, handlade simmössa och glasögon åt bägge ungarna.



Fredag: Lite sovmorgon, skjutsa till dagis och skola. Tågresa till Örebro och föreläsning i Beroendelära och lite annat och sedan tågresa hem. Hann läsa lite och lyssna på musik och relaxa lite. Direkt hem. Slänga i sig lite mat. M iväg på disco och vi till sambons syrra för att fira henne som fyller år idag. GRATTIS!!!! Hem och lite softa i soffan med ungar som somnade snabbt.
Idag är planen.
Kalas med M för kusinen som fyller på måndag. Melodifestival ikväll.
Söndag: Fira sambons bror som fyller på måndag och simskola på kvällen.

Om man har tur så hinner man andas lite mellan varven................

Positivt denna vecka.......
Lungt på jobbet så man har fått en del annat gjort och skrattat. Samåkt och det är alltid trevligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0