Jäklars vad det är halt...............

Och så slog vintern till igen.
Man upphör aldrig att förvånas över att det gång på gång när man tror att våren är i antågande blidde vinter igen.
Har idag snöat hela dagen och under detta var det slask och under kvällen slog det till med några minusgrader vilket resulterade i blixthalka.
Har precis kommit hem efter att ha varit på födelsedagskalas och på vägen dit gick trafikredaktionen ut och varnade för blixthalkan på E18. De hann knappt säga något så blev vi vittnen till hur en bil i ytterfil sladdade över hela vägrenen och rätt ner i diket. Där voltade den runt innan den blev liggande. Vi var första bilen som stannade och killen kravlar sig ur den upp och nervända bilen till synes oskadd men väldigt chockad och omskakad. Bilen efter oss ringde 112 och det är då man inser att brandstationen ligger nära så de var snabbt på plats och därefter kom ledningsbilen och nästan körde in i oss och bilen efter oss. Killen fick nackkrage och sedan var det en trolig transport till akuten. Många var det iallafall som stannade och erbjöd sina tjänster och det känns skönt att veta om det händer igen.
Väckte en hel del minnen till liv och hade lite ont i magen resten av kvällen. Ungarna blev självklart också chockade så nu har vi haft lite familjeterapi med massor av kramar och gos allihopa.
På vägen hem var det ytterligare blåljus och tre bilar som låg i diket på i princip samma ställe. Glashalt på E18 är väl bara en underdrift. Hoppas att det inte håller i sig till imorrn för då ska jag köra till Örebro och det är inte så kul om det är isgata.
Ytterligare en bil såg vi med problem mitt i en korsning innan vi äntligen sladdade hem.
Utöver detta så fick vi parkeringsböter när vi var på kalas och jag fattar inte. Om de enda lediga gästparkeringarna som finns inte har fungerande parkeringsmätare utan det sitter svarta plastsäckar över dessa och ingen hänvisning till var man kan parkera eller att man ska lösa avgift någon annanstans måste jag då betala??? Har skrivit en överklagan så vi får väl se vad den leder till. Var lite ful och lämnade jobbmailen som svarsalternativ, vet inte om det påverkar men man kan ju alltid hoppas. Har ingen lust att betala när man inte kunde parkera någon annanstans. Jag blir så trött och det passar inte så bra just nu med böter.
Annars så är hallen klar och det blev riktigt bra och ljust vilket var syftet. Nu är det bara det sista kvar. Lite lister och piffning sen är det klart så våren 2010 kanske hihihihi. Nej jag satsar på att det blir klart när vi fått lön. Det är mitt mål iallafall.

Ha det gott och kör försiktigt. Hellre komma för sent än att inte komma alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0