Så var ytterligare en helg tillända

Förstår inte att helgerna går så otroligt fort. Fredag och man är på väg hem och sen blinkar man till och det är söndag och dags att gå och sova igen. Kan inte helgernas dygn ha 48 timmar???
Denna helg har bjudit på umgänge med nära och kära, gott vin, god mat och underbart väder.
Fredag kväll var det grillning med familjen. Rödvin och myspys.
Lördag: Barnens dag på stan på förmiddagen med ungarna. Hem käka macka och iväg på kördag. Hann vara med ett par timmar och sedan hem och fixa till sig och sedan på fest (utan ungar och sambo).
Var på trettioårsfest hos en körkompis/fd kollega. Det var full rulle från klockan sex med mingel, vin, plockmat och underhållning. Drack ganska så mycket rödvin och blev en aningen på pickalurven (som vanligt när man väl är på fest). Hade iallafall ortoligt kul och var inte hemma förrän sent på natten. När festen var tvungen att avslutas så gick vi vidare till ett nytt ställe som heter Circus i Ericsons gamla fruktaffär. Det var massor med folk men nice. Så kvällen var helt kanon och det var längesedan jag hade så kul när jag var ut.
Söndag var det sovmorgon som sedan inleddes med huvudvärk och frukost. Efter en dusch så kom man igång och vi cyklade till mamma och pappa och fikade. Efter detta hem grillade vi och sen iväg till simskola (sista gången för denna termin) och det vankades glass, diplomutdelning och simmärken (3 stycken).
Nu trött och ska natta ungar och sedan krascha i soffan med godis och en bra rulle. Härliga söndag.

Nästa vecka kortvecka=jobbar två dagar..............................skönt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0