Var tar veckorna vägen?

Då var det söndag igen. Veckorna bara rasar iväg och helgerna går så otroligt fort. Tycket precis att det var fem dagars ledighet och nu är den slut. Swoooosh sa det bara. Har fått en del gjort och har haft en del trevligt också.
Fredagen tillbringades i biomörkret till "Män som hatar kvinnor" och det var en riktigt bra rulle för att vara en svensk film. Är ju annars inte så förtjust i svensk film eftersom det alltid är samma skådisar som spelar samma roller. Utbudet är inte så stort. När vi kom hem kollade vi på en hjärndöd actionrulle som jag inte kan säga var en direkt hit men funkar att ligga i soffan och slöglo på.
Lördagen städfrenesi och förberedelse inför grillfest. Massor av rödvin gick ner under kvällen och maten var god om man får säga det själv. Inga anafylaktiska chocker vilket alltid är ett plus och inga otrevligheter utan bara trevligt umgänge och lite onyktert kanske (hihihihihi). Tyvärr kunde vi inte äta ute men efter maten vart det kaffe på altanen och det är alltid nice. Tack för att det finns folk som är så driftiga att de bjuder in sig själva på grillfest när man själv inte får tummen ur.
Söndag den stora vilodagen. Väcktes av sms på morgonen av syster som ville hämta fotbollskor. Upp och leta. Pling på dörren, redan här. Frukost i godan ro och sedan ut och shoppa uteblommor. Så nu har sambon äntligen fått sitt efterlängtade olivträd och jag har fått lite andra blommor. Vi har även planterat en björnbärsbuske så vi får se om den trivs hos oss. Ja nu ska det bara upp en spalje och lite annat så är det klart (?????) sen. Tror att det kommer att inhandlas lite mer växter och någon ampel till men bidar min tid och ska sambon när han minst anar det- off guard.....muhahahahaha.
Nu är det som vanligt på söndagar Formel ett och jag surfar runte ett par varv för att se vad som hänt. Ska sedan cykla hem till mor och far med en hallonbuske som vi grävt upp. Sprider sig som bara den dom där........värre än ogräs.

Nästa vecka är det jobbfest på fredag i Sala och sedan födelsedagsfest på lördag......Vet inte hur man ska orka med detta men det går väl. Måste köpa lite nytt vin bara så går det nog bra sedan. Funderar på vad bara??????
Förslag mottages tacksamt. Lättdrucket och somrigt, behöver inte heller vara vin..........Det är ju effekten man vill åt eller????


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0