Matteläxa

Har hjälpt M med sin matteläxa idag. Det är matteläxa som smakar namnam.
Ja uppgiften denna vecka var att använda dl, liter och teskedar och annat. Så läxan var att baka en sockerkaka som skulle delas i åtta delar med sex snitt.
Ja sån läxa fick inte en annan när man gick i skolan. Är detta ett tecken på att man blivit gammal eller???
Så väntar vi bara på att den ska bli klar och provsmakas.

Annars så har helgen varit soft.
Bio "Snabba cash" och restaurangbesök i fredags direkt efter jobbet. Var inte så impad av filmen. Den var ok men lite lång och långsam då och då. Men skönt att göra något och alltid skönt att slippa laga mat.
På lördagen drog simskolan igång på allvar så nu är det häckande på Lögarängen mellan 9.30-12 men med lite frukost och kaffe där så funkar det. Tack gode gud för Nintendospel i sådana lägen när man måste vänta på varandra.
Efter detta så fixade vi lite grejer och sedan iväg för att käka kinabuffé med hela familjen för att fira mamma lite försenat och det var trevligt. God mat och sällskap. Ungarna var som vanligt eld och lågor över att vi skulle åka buss. Tänk att det är så spännande.

Idag är det till att ta det lite lugnt.............

Pssst. Är på bra humör för övrigt och har varit det en period. Hoppas att det håller i sig och önskar att det kunde vara fler i familjen som var det.......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0